Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Fetels testēs WRC auto, Ožjē vēlas F1 testus

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels testēs WRC auto, Ožjē vēlas F1 testus
Fetels izrāda Ožjē savu F1 auto
Foto: Digitale/Scanpix

F1 čempions Sebastians Fetels aizvadīs testu braucienus ar "Volkswagen Polo R WRC" sacīkšu mašīnu, bet rallija zvaigzne Sebastians Ožjē cer, ka viņam drīzumā būs iespēja sēsties pie Formula 1 auto stūres.

Abi sportisti nesen tikās "Red Bull" rīkotā pasākumā Monako. Pēc tam kļuva zināms, ka "Volkswagen" oficiāli uzaicinās Fetelu izmēģināt šīs komandas jaunāko WRC automobili. Savukārt Ožjē jau Monako iesēdās Fetela F1 bolīdā un tagad ir nobriedis īstiem testiem.

"Jebkurš autosportists gribētu gūt pieredzi, braucot ar F1 mašīnu un es esmu viens no viņiem," portālam "autosport.com" stāsta WRC čempionāta līderis Ožjē. "Kad iesēdos šajā mašīnā, vietas bija ļoti maz - tā bija pielāgota Fetelam, bet viņš ir nedaudz īsāks par mani."

Ožjē Monako GP nedēļas nogalē aizvadīja "Porsche Supercup" sacensības, izcīnot 13. vietu. Tagad francūzis plāno aizvadīt privātus testus ar Formula 3 klases mašīnu, lai labāk pierastu pie šāda veida sacīkšu tehnikas.

"Esmu jau braucis ar mazākas klases formulu un tagad mēģināšu sev noorganizēt F3 testu braucienus, lai spertu soli uz priekšu un tad jau redzēs, kas būs tālāk," viņš saka.

Tikmēr Fetels šonedēļ mēģinās izcīnīt pirmo vietu Kanādas GP, kur viņš savā karjerā līdz šim vēl nav uzvarējis.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2013-06-06 10:46, pirms 11 gadiem
Lai mainas vietām un miers mājās.