Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Sardīnijā startēs 14 WRC ekipāžas, atgriežas slavens zviedru pilots

Juris Grīns
Juris Grīns

Sardīnijā startēs 14 WRC ekipāžas, atgriežas slavens zviedru pilots
Andersons ar WRC auto 2011. gadā Sardīnijā
Foto: Petr Eslias (ewrc.cz)

Pazīstamais zviedru rallija pilots Pērs-Gunārs Andersons pēc ilgāka pārtraukuma atgriezīsies pie WRC mašīnas stūres un startēs drīzumā gaidāmajā pasaules čempionāta posmā Sardīnijā.

Sardīnijas rallijam ir pieteikušās kopsummā 56 ekipāžas, no kurām 14 pārstāvēs spēcīgo WRC klasi. 13 no šiem pilotiem šogad jau ir izgājuši uz starta, savukārt viena braucēja parādīšanās dalībnieku sarakstā ir patīkams jaunums.

Tas ir Pērs-Gunārs Andersons, kurš savulaik pārstāvēja WRC rūpnīcas komandu "Suzuki", bet pēdējās sezonās brauca "Proton" rūpnīcas sastāvā, startējot ar S2000 auto. Sardīnijas rallijā viņu redzēsim pie "Ford Fiesta RS WRC" automobiļa stūres. Pēdējo reizi viņš ar WRC mašīnu pasaules čempionātā atsevišķos posmos startēja 2011. gadā, bet pilnu sezonu aizvadīja 2008. gadā.

16 ekipāžas savukārt pārstāvēs WRC2 klasi, tostarp bijušais F1 pilots Roberts Kubica, kurš guva uzvaru nesen notikušajā Grieķijas rallijā. Desmit ekipāžas brauks arī WRC3 klasē, kas līdzšinējos posmos nav bijusi īpaši populāra.

Sardīnijas WRC rallijs norisināsies no 20. līdz 22. jūnijam. Pērn šajās sacensībās uzvarēja "Citroen" pilots Miko Hirvonens.

Izmantotie resursi:
World Rally Championship
eWRC.cz - po v

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-06 00:02, pirms 11 gadiem
army1005 rakstīja: labi ka neuzrakstīja Andešons
Pēšs Gunāšs Andešons