Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Uz Latvijas motokrosa čempionāta otro posmu kā līdervienība dodas "MX Moduls"

Juris Grīns
Juris Grīns

Uz Latvijas motokrosa čempionāta otro posmu kā līdervienība dodas "MX Moduls"
Foto: MX Moduls

Pēc aizvadīta pirmā Latvijas motokrosa čempionāta posma komandu vērtējumā līderos izvirzījies "MX Moduls", taču priekšā vēl ir seši posmi, nākamais no tiem jau šodien, 18. jūnijā, "Ceļa Ēzeļu" trasē Dobelē.

Pēc Aizputes posma, lai arī situācija tabulā ir visai saspīlēta, Valda Seratinska vadītais motoklubs ar 1213 punktiem šobrīd ir Latvijas čempionāta līdervienība. Tai ar 1192,5 punktiem seko tās iepriekšējo sezonu sīvākie konkurenti Ventspils “Rodeo MX”, bet vadošo komandu TOP3 noslēdz “KTM Motofavorīts” (1086 p).

Ļoti tuvu trijniekam ir ambiciozais “Saldus motoklubs”, tāpat vadoties pēc pirmā posma rezultātiem, nopietnu pieteikumu cīņā par godalgoto vietu sezonas kopvērtējumā izrāda “Kristera Serģa Motoklubs”, tāpat der rēķināties arī ar Mārupes “AMK Bieriņi”, kas tabulā šobrīd ieņem 6.vietu.

Iespējams, pēc Dobeles posma situācija kopvērtējuma tabulā krasi nemainīsies, taču tendence jūtama tāda, ka galvenās cīņas par komandu trofeju visas sezonas garumā gaidāma tieši starp jau pieminētajiem motoklubiem.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv