Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Neija, Bicāns un Palēvics sarūpē Latvijai septīto vietu Nāciju kausā kvadricikliem

Juris Grīns
Juris Grīns

Neija, Bicāns un Palēvics sarūpē Latvijai septīto vietu Nāciju kausā kvadricikliem
Foto: LaMSF

Latvijas kvadriciklu motokrosa komanda izcīnījusi septīto vietu Nāciju kausa sacensībās, kas tika aizvadītas Čehijā, Loketas trasē.

Pirmajā braucienā (A un B grupas) septīto vietu izcīnīja Reinis Bicāns, kamēr Matīsam Palēvicam sacensības neizvērsās veiksmīgas un tikai 27. vieta.

Otrajā sacīkstē (B un C) grupas Latvijai atkal septītā vieta, šoreiz Kārļa Neijas izpildījumā. Palēvics ierindojās 23. vietā.

Savukārt pēdējā braucienā (A un C grupas) Neija bija astotais, bet Bicānam 13. vieta.

Starp 15 finālistēm, Nāciju kausa kopvērtējumā Latvijas komanda izcīnījusi piekto vietu.

"Tas ir lielisks rezultāts, lepojamies ar mūsu puišu ieguldījumu, neatlaidību un centību," vēsta Latvijas Motosporta federācija. "Paldies komandām par smago darbu un atdevi. Paldies visiem, kas bija līdzās mūsu komandai – gan trasē, gan ārpus tās. Jūsu atbalsts bija nenovērtējams, palīdzot puišiem sasniegt tik augstu rezultātu."

Uzvaru sasniedza ASV, ko pārstāvēja Braiss Fords, Brendons Hoags un Džoels Hetriks. Fords uzvarēja divos braucienos, bet Hetriks bija labākais vienā sacīkstē.

Otro vietu ieguva Nīderlande, trešā - Itālija. Augstā ceturtā vieta Igaunijas komandai, kuras rindās startēja Kevins Sārs, Karls Robins Rillo un Rasmuss Sena. Priekšā Latvijai vēl ierindojās arī Lielbritānija un Argentīna. Lietuva palika 13. pozīcijā.

     [+] [-]

, 2024-09-29 23:18, pirms stundas
Skatos, ka visām komandām, izņemot ASV, sastāvā ir bijis viens enkurs. Trešā vieta kopvērtējumā nemaz nebija tik tālu.