Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stupeļa ekipāža PČ kvalifikācijā izcīna trešo vietu savā grupā

Juris Grīns
Juris Grīns

Stupeļa ekipāža PČ kvalifikācijā izcīna trešo vietu savā grupā
Foto: WSC

Šajā nedēļas nogalē Čehijā tiek aizvadīts blakusvāģu motokrosa pasaules čempionāta priekšpēdējais, piektais posms. Kvalifikācijas sacīkstēs labs sniegums Gertam Gordejevam un Kasparam Stupelim, kuri guvuši trešo vietu savā grupā. Startēja arī brāļu Lielbāržu ekipāža.

Daniels Lielbārdis/Bruno Lielbārdis brauca A grupā, taču 17 dalībnieku konkurencē šoreiz palika 13. vietā. Tas gan neatspoguļo viņu ātrumu, jo jaunie sportisti atradās sestajā pozīcijā, taču sacensību nobeigumā piedzīvoja kritienu.

Uzvaru A grupā sasniedza Koens Hermanss/Nikolā Musē, otro vietu ieņēma pasaules čempionāta līderi Kerts Variks/Lari Kunnass, kamēr trešie bija Gerts van Vervens/Bens van den Bogārts.

B grupas kvalifikācijas sacīkstēs lielisks sniegums Gordejeva/Stupeļa duetam. Igaunijas un Latvijas apvienotā ekipāža finišu starp 17 komandām sasniedza trešajā vietā, lai arī nepilnu minūti aiz uzvarētājiem.

Pirmajā vietā ierindojās Etjēns Bakss/Ondrejs Čermaks, bet otrie šoreiz bija Marvins Vanlušens/Robijs Bakss.

Finālsacensības Kaplices trasē tiks aizvadītas svētdien. Pirms tām kopvērtējuma vadībā esošie Variks/Kunnass ir 16 punktus priekšā Baksa/Čermaka duetam. Van Vervens/Van den Bogārts līderiem zaudē 34 punktus un ierindojas trešajā pozīcijā. Gordejevs ar Stupeli pagaidām 14. vietā.

     [+] [-]

, 2022-09-03 19:20, pirms 2 gadiem
Kas ar Lielbāržiem last chance braucienā? Jeb pēc kritiena sacensības beidzās ne sākušās?

     [+] [-]

, 2022-09-03 19:22, pirms 2 gadiem
Pag lielbārži tad netika pie barjeras. Palika pirmie aiz strīpas????. Vai brauks rīt finālā

     [+] [-]

, 2022-09-03 19:35, pirms 2 gadiem
Pēc kritiena kvalifikācijā bija jābrauc last chance braucienā, bet livetiming pretim viņu vārdiem tā arī rezultāts neuzrādījās, līdz ar to varētu domāt, ka kritiens bijis smags un uz starta vairs neizgāja, līdz ar to braucieniem nekvalificējās... Ceru kļūdos, varbūt kāds zinātājs var precizēt, kas tur īsti noticis...?

  +1 [+] [-]

, 2022-09-03 20:03, pirms 2 gadiem
Cik varēja izsekot braucienam internetā, brāļiem bija pamatīgas ugunskristības. Jau pēc starta viņus iespieda pirmajā līkumā. Sāka dzīties praktiski no beigām. 10. aplī apdzina čeha Černy ekipāžu un bija jau sestie. Tad 11. aplī kāpināja tempu un pienāca klāt trim ekipāžām, kuras sekoja viena otrai, Keubens, Heinzers un Van Vervens. Tad 12. aplī sekoja kritiens. Izskatījās, ka smagāk cieta Daniels, jo kreisajā pusē bija pilnībā nolauzta stūre. Skats bija tāds padrūms🤭Brāļi turās, viss tikai sākas un lielās cīņas un uzvaras vēl priekšā! Veiksmi un veselību!

     [+] [-]

, 2022-09-03 22:15, pirms 2 gadiem
sezona cauri, Danielam lauzta roka.
Nācijas čuš LV izlasei, Mucenieks ar krita Pilsblīdenē, tur laikam arī viss slikti..

     [+] [-]

, 2022-09-03 22:34, pirms 2 gadiem
Jebaķ.. Sliktāka debija jau vairs nevarēja būt... Pēc video galīgi labi neizskatījās... Atliek vien cerēt, ka lūzums "saudzīgs"...