Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons par 100. uzvaru kvalifikācijā: ''Nevaru tam noticēt. Esmu sajūsmā!''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hamiltons par 100. uzvaru kvalifikācijā: ''Nevaru tam noticēt. Esmu sajūsmā!''
Lūiss Hamiltons. Foto: AFP/Scanpix

''Mercedes'' F1 komandas pilots Lūiss Hamiltons pēc 100. uzvaras kvalifikācijā, kuru šodien sportists izcīnīja Spānijas GP, pauda, ka ir sajūsmā par izcīnīto panākumu un nekad nav iedomājies, ka to spēs izdarīt.

Šodien Spānijas GP kvalifikācijā 100. pole position izcīnīja ''Mercedes'' pilots un septiņkārtējais čempions Lūiss Hamiltons. Brits kļuva par pirmo pilotu F1 vēsturē, kurš izcīnījis 100 uzvaras kvalifikācijā. Spānijas GP kā otrais uzsāks ''Red Bull'' līderis Makss Verstapens, kamēr no trešās Hamiltona komandas biedrs Valteri Botass.

''Trešā sesija bija ļoti spēcīga. Esam bijuši labi visu nedēļas nogali. Izmainīju pāris lietas formulā. Biju noraizējies, vai tās dos rezultātus. Vienmēr vēlies veikt kādus uzlabojumus, taču vienmēr ir risks, vai izdosies. Visu laiku centos uzlabot savu ātrumu,'' pēc uzvaras kvalifikācijā pauda Hamiltons.

Brits šo uzvaru salīdzināja ar savu pirmo uzvaru kvalifikācijā, kuru Hamiltons izcīnīja 2007. gada čempionātā Kanādas GP. ''Nevaru noticēt, ka esmu izcīnījis 100. uzvaru. Jāizsaka pateicība visiem, kuri strādā garāžā un padara formulu labāku. Strādāt ar viņiem ir bijis lieliski. Kurš būtu domājis, ka sasniegšu 100 kvalifikācijas uzvaras pēc tam, kad pārcēlos uz ''Mercedes'' 2012. gadā? Esmu sajūsmā!''

     [+] [-]

, 2021-05-09 02:15, pirms 3 gadiem
Nu varonis! Aizej uz citu komandu un parādi,ko vari ar citām formulām!