Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com lasītāji atkal visatzinīgāk vērtē vārtsargu Šilovu

Emils Ozerinskis

Sportacentrs.com lasītāji atkal visatzinīgāk vērtē vārtsargu Šilovu
Artūrs Šilovs. Foto: IIHF

Portāla Sportacentrs.com lasītāji pasaules hokeja čempionāta laikā izsaka savus vērtējumus par Latvijas hokejistu sniegumu. Pēc vakardien piedzīvotā zaudējuma Slovākijas izlasei ar 1:2, portāla lietotāji uzslavēja vārtsargu Artūru Šilovu un vārtu autoru Rodrigo Ābolu.

Arī otrajā pasaules hokeja čempionāta spēlē par labāko Latvijas spēlētāju skatītāji novērtēja valstvienības vārtsargu Artūru Šilovu. Viņš saņēma ļoti pieklājīgu atzīmi - 8,6.

Pie astotnieka tika arī līdz šim vienīgo vārtu autors Latvijas valstsvienības rindās Rodrigo Ābols. Viņam izdevās aizskriet uz tikšanos ar slovāku vārtsargu un panākt izlīdzinājumu spēles otrajā trešdaļā.

Pēc Šilova un Ābola pārējo spēlētāju atzīmes šķīra visai liela grava. Tuvākais sekotājs ar 6,1 balli bija aizsargs Uvis Balinskis, bet ar apaļu sešinieku portāla Sportacentrs.com lietotāji novērtēja Ronalda Ķēniņa sniegumu.

Viszemākā atzīme no Latvijas komandas spēlētājiem tika Andrim Džeriņam - 4,7 balles. Centra uzbrucējs cīņas izskaņā neizmantoja iespēju raidīt ripu principā tukšos vārtos, kas būtu ļāvis izlīdzināt spēles rezultātu. Tāpat pieticīga atzīme tika Tomam Andersonam (4,8), kuram pēdējā trešdaļā pēc izspēlētas kombinācijas neizdevās trāpīt metienu lielajā skaitliskajā vairākumā.

Latvijas hokejistu atzīmes pret Slovākiju

HokejistsVērt.HokejistsVērt.
Artūrs Šilovs8.6Kārlis Čukste5.5
Rodrigo Ābols8.0Rihards Bukarts5.3
Uvis Balinskis6.1Jānis Jaks5.3
Ronalds Ķēniņš6.0Oskars Cibuļskis5.2
Oskars Batņa5.9Ralfs Freibergs5.2
Miks Indrašis5.9Roberts Mamčics5.0
Rūdolfs Balcers5.9Roberts Bukarts5.0
Kristaps Zīle5.8Deniss Smirnovs4.9
Kaspars Daugaviņš5.6Toms Andersons4.8
Mārtiņš Dzierkals5.6Andris Džeriņš4.7
pret Kanādupret Slovākiju

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS