Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš: "Spēles sākumā patiešām rokas trīc un galva vēl nav līdz galam ieslēgusies"

Rolands Eliņš

Ķēniņš: "Spēles sākumā patiešām rokas trīc un galva vēl nav līdz galam ieslēgusies"
Ronalds Ķēniņš. Foto: EPA/Scanpix

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš pēc spēles pret Slovākiju, kurā tika piedzīvots zaudējums ar 1:2, sarunā ar medijiem atzina, ka neveiksmīgo mača sākumu radījušas pārlieku lielās emocijas komandā, kā arī pauda nožēlu par nerealizēto iespēju mača izskaņā, kad pretinieki bija divu vīru mazākumā.

"Ko te daudz var pateikt," par aizvadīto maču ar spēcīgu lamuvārdu izteicās Ronalds Ķēniņš. "Neizspēlējām lielo vairākumu pieci pret trīs, ko vajadzēja izspēlēt, un spēle zaudēta."

Latvijas izlasei trešā perioda izskaņā, kad Slovākija bija vadībā 2:1, bija iespēja divu vīru vairākumā spēlēt nedaudz vairāk par minūti, kas bija lieliska izdevība neizšķirta panākšanai, taču tas neizdevās, un tika ciests zaudējums pamatlaikā.

"Pietrūkst koncentrēšanās," Ķēniņš norādīja iespējamos iemeslus, kādēļ otrajā spēlē pēc kārtas neizdevās pats sākums, vēlreiz ielaižot vārtus jau pirmajā minūtē. Pret Kanādu tas notika 52. sekundē, kamēr pret Slovākiju nācās ielaist jau 44. sekundē. "Emocijas, fani, patiešām rokas trīc un galva vēl nav līdz galam ieslēgusies."

Līdz ar otrā perioda sākumu Latvijas izlasē tika veiktas izmaiņas virknējumos, un Ķēniņš kopā ar Balceru spēlēja kopā ar Ābolu. Ķēniņš izteicās, ka spēlēt kopā viņiem nekad nav bijušas problēmas, un tas arī nebija nekas jauns.

Ķēniņam arī tika vaicāts par spēli vairākumā, ko pagaidām nav izdevies pārvērst vārtu guvumā, un šajā sakarā tika pausts pieļāvums par slikto ledus kvalitāti, taču Latvijas uzbrucējs par to savu vērtējumu neizteica, aicinot medijus pašiem pārbaudīt laukumā.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

  +2 [+] [-]

, 2023-05-14 11:04, pirms gada
Šveicē katrā spēlē pilnā zāle ar skatītājiem auro. Tur arī vairs nevarēja paspēlēt. Jānāk uz OHL. Tur varēs dzirdēt, kā kasiere vāra kafiju.

  +1 [+] [-]

, 2023-05-14 11:14, pirms gada
Un ko darīt autobusa šoferim vai ķirurgam? Šitais ir tāds vasks par tiem nogulētajiem sākumiem. Kā var nebūt gatavi uz galveno spēli?!

  +2 [+] [-]

, 2023-05-14 11:24, pirms gada
Cilvēciski saprotami, bet nu kamōn ar tām atmazkām... Esat tak profesionāļi, ne pirmo reizi spēlējat elitē, ne pirmo reizi pretī nāk 'uzvārdi', ne pirmo reizi čempis Rīgā...

  +1 [+] [-]

, 2023-05-14 12:13, pirms gada
Teicamā Ģēre rakstīja: Cilvēciski saprotami, bet nu kamōn ar tām atmazkām... Esat tak profesionāļi, ne pirmo reizi spēlējat elitē, ne pirmo reizi pretī nāk 'uzvārdi', ne pirmo reizi čempis Rīgā...
Reāli jau ir pirmais čempis Rīgā gandrīz visiem. 2021. gadu pie tukšām tribīnēm neskaitīsim, bet 2006. gadā spēlēja, ja nemaldos, tikai Daugaviņš. Bet nu profesionāļiem ar to jāmāk tikt galā.

     [+] [-]

, 2023-05-14 13:22, pirms gada
..saparastu ,ja to teiktu Ločmelis...

     [+] [-]

, 2023-05-14 15:19, pirms gada
krokodilumednieks rakstīja: Reāli jau ir pirmais čempis Rīgā gandrīz visiem. 2021. gadu pie tukšām tribīnēm neskaitīsim, bet 2006. gadā spēlēja, ja nemaldos, tikai Daugaviņš. Bet nu profesionāļiem ar to jāmāk tikt galā.
Olimpiskais kvalis Rīgā bija praktiski tas pats PČ, 2021. gadā bija tukšas tribīnes, bet atmosfēra pilsētā ar visu kovidu bija krietni jaudīgāka. Un tieši tā- viņi ir pro. Viena daļa spēlē Šveicē, agrak ir spēlējuši tai pašā Vācijā, KHL, NHL - līgās, kur tribīnēs nereti skatītāju ir tonna. Būtu tā kā jāpierod pie tā, ka būs troksnis un savu komandu dzīs uz priekšu. + Daugava, kā kapteinis ir izgāzies. Ja nevelk treneris, ja treneris nevar savākt komandu, to jādara kapteinim. Ja bļin, viens no izlases veterāniem sūdzās, ka trīc rokas, tad, ko ir izdarījis kapteinis?