Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Leipciga žigli atrod jaunu galveno treneri: divu gadu līgums ar Rozi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Leipciga žigli atrod jaunu galveno treneri: divu gadu līgums ar Rozi
Marko Roze. Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas klubs "RB Leipzig" pēc otrdienas vakarā Čempionu līgā piedzīvotā 1:4 zaudējuma pret Doņeckas "Shakhatar" atlaida galveno treneri Domeniko Tedesko. Viņa vietā stājies Marko Roze, ar kuru parakstīts līgums uz divām sezonām.

Par galveno treneri kļuvis decembrī, Domeniko Tedesko pirmajā sezonā Leipcigā aizveda komandu līdz Bundeslīgas ceturtajai vietai, uzvarai Vācijas kausā un Eiropas līgas pusfinālam. Tomēr jaunā sezona ievadīta nesekmīgi, un zaudējums mājās pret Doņeckas "Shakhtar" bija vadības pēdējais piliens. Vien trīs dienas iepriekš ar 0:4 tika zaudēts Frankfurtes "Eintracht", un Bundeslīga sākta ar vienu uzvaru piecos mačos.

Situāciju uzlabot centīsies 45 gadus vecais Marko Roze, kurš šodien parakstījis līgumu un kļuvis par jauno galveno treneri. Vienošanās ar viņu noslēgta līdz 2024. gada jūnijam.

Viņa iepriekšējā darba vieta bija Dortmundes "Borussia", taču maijā Roze tika atbrīvots no amata, kaut gan izcīnīja otro vietu Bundeslīgā. Pirms tam viņš vadīja Menhengladbahas "Borussia", ar ko izdevās sasniegt Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs.

     [+] [-]

, 2022-09-08 12:39, pirms 2 gadiem
Potters no braitonas uz chealsea

     [+] [-]

, 2022-09-08 13:31, pirms 2 gadiem
Skaidrs, ka Zidans amatam tika piesaukts tikai tā, šajā Chelsea situācijā Potters bija reālais kandidāts, viņam tas ir lēciens karjerā vismaz.
Refeere rakstīja: Potters no braitonas uz chealsea

     [+] [-]

, 2022-09-08 21:53, pirms 2 gadiem
timoty rakstīja: Skaidrs, ka Zidans amatam tika piesaukts tikai tā, šajā Chelsea situācijā Potters bija reālais kandidāts, viņam tas ir lēciens karjerā vismaz.
..kaut kur jau bija joks, ka Zidans mācās angļu valodu, lai atteiktu Čelsijai.