Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvietis no Turcijas: līdzjutēji kritizēja Terimu par attieksmi pret latviešu žurnālistu

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Latvietis no Turcijas: līdzjutēji kritizēja Terimu par attieksmi pret latviešu žurnālistu
Fatihs Terims
Foto: AFP/Scanpix

Saņēmu otru vēstuli no latvieša vārdā Daniels Ozkaja, kurš pastāstīja par pēdējām futbola vēsmām Turcijā pirms turku mača ar Latviju.

Labrīt! Gribu sākt šo vēstuli ar komentāru par preses konferenci. Terima attieksme pret presi nav jauna lieta, viņš pret medijiem tā attiecas kopš karjeras sākuma, un viņš šādā veidā motivē savus spēlētājus. Viņam bija saķeršanās ar žurnālistiem arī pirms spēles ar Čehiju, un viņš preses konferencē ļoti asi kritizēja savus žurnālistus.

Par Turcijas attieksmi pret Latviju - varu apgalvot, ka lielākā daļa no faniem tic, ka Latvijas uzvara pirms 11 gadiem bija sagadīšanās. Tas ir tipisks turku viedoklis par to maču.

Mikrobloga vietnē „Twitter” turku līdzjutēji vakar ļoti asi kritizēja Terima attieksmi pret Latvijas žurnālistu, un daudzi izteicās, ka Terima atbildes bija pārāk skarbas, bargas un asas.

Presē par Latviju ir dažādi viedokļi. Lielākā daļa žurnālistu un arī fanu uzskata, ka Latvija ir viena no vājākajām komandām grupā un ka Turcijai vajadzētu uzvarēt ļoti viegli. Ir gan arī šo viedokli oponējošas domas - viena daļa (es teiktu, ka apmēram 20 procenti) domā, ka Latvija ir ļoti bīstama komanda tieši savā laukumā. Šie 20 procenti arī atgādina notikušo maču 2003. gadā.

Par turku sastāvu vēl neko konkrēti nevaru pateikt, jo medijos ir dažādas versijas. Taču Terims sacījis, ka sākumsastavā būšot viena vai divas izmaiņas. Ir zināms, ka Turcija spēlēs ar shēmu 4-2-3-1.

Tā kā precīzs sastāvs droši nav zināms, nosūtīšu jums Turcijas lielākā sporta portāla ntvspor.net sākumsastāva prognozi:
Shēma 4-2-3-1
Vārtos: Tolga Zengins (Besiktas)
Aizsardzība: (no labās uz kreiso pusi): Gekhans Genils (Fenerbahce), Ersans Gilims (Besiktas), Semihs Kaja (Galatasaray), Džaners Erkins (Fenerbahce).
Balsta pussargi: Mehmets Topals (Fenerbahce), Ozans Tufans (Bursaspor).
Pussargi zem uzbrucējiem: Oguzhans Ezjakups (Besiktas), Arda Turans (Atletico Madrid), Oldžajs
Šahans (Besiktas).
Uzbrucējs: Umuts Buluts (Galatasaray).

Mana prognoze: domāju, ka Latvija uzvarēs ar rezultātu 1:0. Vārtus gūs mūsu kapteinis Kaspars Gorkšs. Sveicieni no Turcijas, Daniels.

 +22 [+] [-]

, 2014-10-13 14:11, pirms 10 gadiem
Vecīt , liels tev paldies par šīm vēstulēm!

 +10 [+] [-]

, 2014-10-13 14:14, pirms 10 gadiem
Cerams, ka viņa prognoze piepildīsies!!

  +6 [+] [-]

, 2014-10-13 14:30, pirms 10 gadiem
No Daniela mutes Dieva ausī.

un visi šovakar uz stadionu. Atbalsts nenāks par ļaunu.
Slēpts komentārs: sveiks

     [+] [-]

, 2014-10-13 15:47, pirms 10 gadiem
Ja arī turkiem(tāpat kā Islandei) būs līdzi kāds aktieris no holivudas, tad mūsējiem būs ļoti grūti vinnēt. Bet nu jebkurā gadījumā lai veicas!

  -3 [+] [-]

, 2014-10-13 16:39, pirms 10 gadiem
Zeel ka Pahar nevarees shaa veestules izlasiit....krieviski nevar vinam neviens paartulkot?

  +1 [+] [-]

, 2014-10-13 16:44, pirms 10 gadiem
Es gan cerēju, ka Ikaunieks "hattrick" iesitīs... Jaunajiem jādod iespēja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-10-13 16:54, pirms 10 gadiem
arhivs X rakstīja: Nevajag muldēt pa labi un pa kreisi, kā reizi Pahars tomer ir pildijis savu soliumu mācities latviešu valodu
Liidz shim vinsh uz citas planeetas dziivoja?Skolaa nepasniedza?

  -1 [+] [-]

, 2014-10-13 17:42, pirms 10 gadiem
pickenroll rakstīja: No Daniela mutes Dieva ausī.

un visi šovakar uz stadionu. Atbalsts nenāks par ļaunu.
ja butu bišku agrāk,labprāt.vai tiešām nevar pāris stundas agrāk rīkot rīgas mačus?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-13 21:18, pirms 10 gadiem
kitel15 rakstīja: Ja arī turkiem(tāpat kā Islandei) būs līdzi kāds aktieris no holivudas, tad mūsējiem būs ļoti grūti vinnēt. Bet nu jebkurā gadījumā lai veicas!
nevajag tik lēti uz aktieru provokācijām iekrist. turklāt abas reizes nevainīgās situācijās un vismaz 60 metrus no saviem vārtiem!