Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Nikolato: ''Šī bija labākā mūsu spēle manā vadībā''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Nikolato: ''Šī bija labākā mūsu spēle manā vadībā''
Paolo Nikolato. Foto: LFF

LETA. Latvijas vīriešu futbola izlase ceturtdien aizvadīja savu labāko spēli pašreizējā galvenā trenera Paolo Nikolato vadībā, pēcspēles preses konferencē uzsvēra Nikolato.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase ceturtdien Rīgā UEFA Nāciju līgas C divīzijas mačā ar rezultātu 0:3 (0:1) zaudēja Ziemeļmaķedonijai.

Nikolato secināja, ka šī ir tā reize, kad rezultāts nesakrīt ar sniegumu. Viņaprāt, komandas sniegums bija labs, tomēr ne tik labs, kāds pretiniekam. Treneris arī uzsvēra, ka komanda ir spērusi soļus uz priekš un progresējusi, kā arī viņam patīkot izlases demonstrētais futbols.

"Rezultātu noteica konkrētas situācijas laukumā, un šajās atsevišķajās epizodēs mēs arī ieraudzījām pretinieku spēlētāju kvalitāti. Šī bija labākā mūsu spēle manā vadībā, esam uz pareizā ceļa," stāstīja Nikolato.

"Pirmie un otrie zaudētie vārti bija negaidīti. Jaunie spēlētāji tādās situācijas var pazaudēt koncentrēšanos, taču viņu attieksmi es kopumā varu tikai paslavēt. Viņi mīl šo spēli un grib spēlēt labu futbolu," turpināja treneris.

Pirmajā puslaikā savainojuma dēļ tika nomainīts uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis, kura vietā laukumā devās debitants Dario Šits.

"Gutkovskis mums ir ļoti svarīgs spēlētājs, turklāt ne tikai no tehniskā aspekta. Viņa savainojums bija negaidīts, tas mūs ietekmēja. Jāsaka, ka Šits savā debijā bija malacis. Viņš spēlēja ar lielu atdevi un priekš saviem gadiem nodemonstrēja labu sniegumu," skaidroja Nikolato.

Viņš arī stāstīja, ka izvēloties sastāvu, viņš neskartās pagātnē, bet gan raugās tagadnē un nākotnē.

"Ļoti labi sevi šovakar parādīja Renārs Varslavāns, Dmitrijs Zelenkovs un Aleksejs Saveļjevs. Gan viņi, gan citi savos klubos, manuprāt, ir pelnījuši lielāku spēles laiku. Viņi ir tā vērti," uzsvēra Nikolato.

Ziemeļmaķedonijai ir septiņi punkti trīs spēlēs, Armēnijai un Latvijai - pa trīs punktiem attiecīgi divos un trīs mačos, bet viens punkts ir Fēru salu futbolistiem.

Latvijas izlase septembrī Erevānā, debitējot UEFA Nāciju līgas C divīzijā, C4 grupā ar 1:4 piekāpās Armēnijai un mājās ar 1:0 pieveica Fēru salas.

Lasi vēl...

# Līderis futbolā, dzīves skola lazaretē - izlases debitants Dario Šits
# Itālijā spēlējušais Saveļjevs – vienīgais, kurš pie Nikolato sācis visus mačus
# Izlases kapteinis Tobers ticis pie maskas un atceras savu debiju Ziemeļmaķedonijā

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2024-10-10 22:58, vakar
Komentētāji ,kuri koncentrējās TIKAI uz rezultātu, lūgums tālāk nelasīt.
Pilnībā piekrītu. Šī ir pirmā spēle Nikolato vadībā , kurā redzēju komandu jau nopietnā līmenī. beidzot bija redzama trenera roka. Šādā stilā turpināt . Atkārtojos - nedomājot par šodienas rezultātu.
Vienīgais nopietnais mīnuss- pēdējās 10 minūtes aptuveni pēc 85-87 minūtes. Tā spēlēt nedrīkst.

  -4 [+] [-]

, 2024-10-10 22:58, vakar
Zāģis ar mīnus trīs,bet labākā spēle . Tas jau vairs nav optimisms.

  +3 [+] [-]

, 2024-10-10 23:04, vakar
striker rakstīja: Zāģis ar mīnus trīs,bet labākā spēle . Tas jau vairs nav optimisms.
Ja pašu spēli neredzēji, tad nav ko ar stulbiem komentāriem te izcelties. Spēles saturs tiešām ir labs, bet rezultāts ļoti slikts. Te varbūt spilgtāk bija redzams, ka daudzi mūsu Virslīgas top klubu aizsargi ikdienā nespēlē zem liela pretinieku uzbrucēju spiediena, jo reāli visi vārti tika gūti nevis maķedoniešu spiediena dēļ (tāds praktiski no pretinieku pueses nebija visār), bet induviduālā meistarība un spēja ātri pieņemt lēmumus.
Ir trenerim viela pārdomām, bet tālāk jau vajag trīs punktus pret Fērām. ceru, ka viss izdosies un vēl pacīnīsimies ar Armēniju mājās un Maķedoniju izbraukumā!

     [+] [-]

, 2024-10-10 23:10, vakar
Latvijai bija iespējas, bet vārti netika gūti. Pretinieks bija krietni labāks tieši momentu realizācijā. Bet otrais puslaiks sākās tiešām cerīgi...

  -3 [+] [-]

, 2024-10-10 23:17, vakar
Brauc mājās ! un paņem Banki līdz !

     [+] [-]

, 2024-10-10 23:32, vakar
"spēle aizmirsīsies, rezultāts paliks"
bail pat iedomāties, kāda būs sliktākā

     [+] [-]

, 2024-10-10 23:45, vakar
Ambrē rakstīja: Ja pašu spēli neredzēji, tad nav ko ar stulbiem komentāriem te izcelties. Spēles saturs tiešām ir labs, bet rezultāts ļoti slikts. Te varbūt spilgtāk bija redzams, ka daudzi mūsu Virslīgas top klubu aizsargi ikdienā nespēlē zem liela pretinieku uzbrucēju spiediena, jo reāli visi vārti tika gūti nevis maķedoniešu spiediena dēļ (tāds praktiski no pretinieku pueses nebija visār), bet induviduālā meistarība un spēja ātri pieņemt lēmumus.
Ir trenerim viela pārdomām, bet tālāk jau vajag trīs punktus pret Fērām. ceru, ka viss izdosies un vēl pacīnīsimies ar Armēniju mājās un Maķedoniju izbraukumā!
Bez Gutija nebija spēle.
Nedomāju "intelektuāliem" mazohistiem kaut ko vairāk rakstīt

     [+] [-]

, 00:07, pirms stundas
paskatījos kādas 15 minūtes pirmajā puslaikā līdz 1. golam (jo bija jābrauc savākt puiku no futbola treniņa), uzbrukums izsktaījās ļoti pieklājīgi pēc ilgiem laikiem, vismaz interesanti beidzot

     [+] [-]

, 00:23, pirms stundas
Kādas tad būs sliktākās?

     [+] [-]

, 01:12, pirms 19 minūtēm
ja šī bija labākā spēle, tad es baidos iedomāties, kādas būs turpmākās "parastās" spēles. Latvijas futbola federācijas federasti lieliski degradē futbolu Latvijā.