Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Mežeckis: "Graut Latvijas futbola tēlu šodien ir ļoti viegli"

Rolands Eliņš

Mežeckis: "Graut Latvijas futbola tēlu šodien ir ļoti viegli"
Jānis Mežeckis
Foto:Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis 2014. gada noslēgumā LFF mājaslapā publicētajā intervijā dalījies savās pārdomās un viedokļos par Latvijas izlases sniegumu un Latvijas futbola kopējo attīstību. Mežeckis arī aicināja visus kritiķus sniegt pierādījumus savām apsūdzībām, kā arī brīdināja par izvērsto cīņu pret negodīgu spēli, kura bijusi novērojama Virslīgā.

"Ar Latvijas izlasi viss būs kārtībā!"

"Attiecībā uz sportiskajiem rezultātiem, vienmēr par galveno atskaites punktu tiks uzskatīta nacionālā izlase. FIFA rangā aizvadītā gada laikā esam pakāpušies par 20 vietām – tas, protams, ir patīkami, bet mēs ne vienmēr savā darbā balstāmies uz šo reitingu. Saprotam, ka ir notikusi un joprojām notiek paaudžu maiņa gan izlasē, gan arī tās vadības līmenī," vērtēja Jānis Mežeckis, kurš LFF ģenerālsekretāra amatu ieņem kopš 1993. gada.

No pozitīvajiem momentiem 2014.gadā atkārtoti tika iegūts Baltijas Kauss. Kopumā izlasei šogad veiksmīgas spēles mijās ar neveiksmīgām, bet rezultāts Nīderlandē viennozīmīgi kopējam gada laikā paveiktajam iedeva nedaudz negatīvu nokrāsu. Šī spēle vienlaikus arī parādīja, kāda pašlaik ir starpība starp vadošajām pasaules komandām un mūsu izlasi, kā arī to, ka nākotnē mums daudz vēl jāstrādā, lai FIFA rangā uzlabotu savu pašreizējo pozīciju.”

"Pusotru gadu izlasei ir jauna vadība ar galveno treneri Marianu Paharu priekšgalā. Marians ir ambiciozs, ar raksturu apveltīts treneris, kurš grib sasniegt uzstādītos mērķus. Viņš šogad ir saņēmis UEFA PRO trenera licenci, tomēr pie sasniegtā apstāties nevēlas; viņš arī turpmāk grib mācīties un attīstīties. To pierāda arī Mariana nesenā pieredzes apmaiņas vizīte Vācijas klubā Minhenes „Bayern” un Itālijas klubā „Milan”. Domu un pieredzes apmaiņa šādā līmenī ir nepieciešama, un to mēs praktizēsim arī turpmāk. Ņemot vērā visus faktorus, esmu pārliecināts, ka ar Latvijas nacionālo izlasi viss būs kārtībā!” attiecībā uz valstsvienības nākotnes perspektīvām izsakās Jānis Mežeckis.

Attiecībā uz Latvijas U-21 futbola izlases startu UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, Jānis Mežeckis atzīmēja, ka sasniegtie rezultāti nav bijuši tādi, kādus varbūt visi velētos, taču jāņem vērā arī apstāklis, ka no U-21 izlases vairāki spēlētāji aizvadītā gada laikā tika iespēlēti jau Latvijas nacionālajā futbola izlasē. "Šobrīd ir izveidojies labs kontakts starp Latvijas nacionālo un U-21 futbola izlasi, to galvenajiem treneriem. Latvijas U-21 izlase un Dainis Kazakevičs saprot, ka galvenais viņu darba uzdevums ir spēlētāju sagatavošana Mariana Pahara vadītajai valstsvienībai!” izlašu piramīdas kopējā darba procesa pamatnostādījumu uzsver Jānis Mežeckis.

Par Virslīgu un negodīgu spēli: "Lieta, kas mūsu futbola tēlu pavelk nedaudz atpakaļ"

„Latvijas Virslīga – tā gan ir lieta, kas uz doto brīdi mūsu futbola kopējo tēlu nedaudz pavelk atpakaļ. Gada skaļākā ziņa bija ar Daugavpils „Daugavu” saistītie notikumi. Kā zināms, šajā jautājumā mēs vairāk nekā gadu strādājām kopā ar Iekšlietu ministrijas pārstāvjiem. Notika izmeklēšana un sadarbībā ar UEFA tika ierosināta lieta. Šobrīd mūsu rīcībā ir pietiekoši daudz pierādījumu. Izmeklēšana agri vai vēlu vainagosies ar panākumiem, kaut arī mēs nekādā gadījumā nevaram idealizēt, ka ar šo vienu gadījumu tas beigsies. Pie šī jautājuma ir jāstrādā nopietni! Centīsimies nākamajā gadā futbola godīguma lietu sakārtot daudz augstākā līmenī, lai tamlīdzīgas nelikumības mūsu futbolā izskaustu,” izteicās Jānis Mežeckis, piebilstot, ka cīņa pret negodīgu spēli šodien nav tikai Latvijas futbola problēma, kā arī izteicās, ka "ir zināmi vēl daži klubi, kuriem pastiprināti šodien seko līdzi Iekšlietu ministrijas pārstāvji."

„Pašreizējā Latvijas futbola čempionāta klubu licencēšanas sistēma, mūsuprāt, ir būtisks un nozīmīgs faktors futbola sistēmas sakārtošanai. Tāds arī savulaik bija tas mērķis, kad UEFA ieviesa atbilstošās prasības. 2014.gada sezonas sākumā diviem Virslīgas klubiem netika piešķirtas atbilstošās licences un mēs atceramies no tā izrietošos notikumus. Uzskatu, ka toreiz LFF licencēšanas komisijas lēmums bija pareizs, jo šie klubi neizpildīja izvirzītās prasības. Arī sezonas gaitā notikusī punktu noņemšana – tas, protams, nav tas labākais veids, kādā veidā noteikt uzvarētāju Virslīgā. Mēs neesam par to, lai šādi jautājumi tiktu izšķirti kabinetos. Futbolā uzvarētājs jānoskaidro laukumā! Tomēr atgādināšu, ka tika apstiprināti noteikumi, kuri visiem vienlīdz bija jāievēro," sacīja Mežeckis, kurš augstu novērtēja "Ventspils" izcīnīto čempionu titulu un "Liepājas" kluba attīstību. Pozitīvi tika vērtēta arī Latvijas treneru - Jurģa Pučinska, Viktora Dobrecova un Vitālija Astafjeva - iesaistīšanās Virslīgas komandās.

„LFF sadarbība ar biedrību „Latvijas Futbola virslīga” (LFV) pašlaik ir laba. Juridiskajā jomā funkcijas ir sadalītas. Ja arī mums ir bijušas kādas domstarpības, tad sarunu ceļā tās vienmēr ir tikušas atrisinātas. Nebūsim ideālisti – Latvijas futbola Virslīgu nekad nevarēsim pielīdzināt Vācijas Bundeslīgai, Itālijas vai Spānijas augstākās līgas čempionātiem. Tomēr kopējo sadarbību var tikai uzlabot un pilnveidot! Tas attiecies arī uz darbu futbola stadionu infrastruktūras uzlabošanas jomā un darbā ar skatītāju piesaistīšanu spēļu apmeklēšanai,” sadarbību starp LFF un LFV aizvadītās sezonas kontekstā vērtē Jānis Mežeckis.

Par saņemto kritiku: "Graut Latvijas futbola tēlu šodien ir ļoti viegli"

Šī gada laikā LFF virzienā visai bieži veltīta kritika un publiski apvainojumi. Skaļākie no tiem piederēja bijušajam federācijas preses sekretāram Krišjānim Kļaviņam, nesen ļoti asi pret LFF uzstājās arī "Metta/LU" ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons, sezonas laikā savus iebildumus masu medijos pauda arī "Jūrmala" un bijušais Apelāciju komisijas vadītājs (tagad "Skonto" valdes loceklis) Kārlis Villerušs.Saņemto kritiku un apsūdzības Mežeckis raksturoja šādi:

„Skaidrs, ka mums valstī ir demokrātija un katrs ir tiesīgs uz savu personīgo viedokli līdz noteiktajai robežai. Tomēr citas nozares pārstāvim publiski mācīt futbola jomas ekspertus, kā vajag un kā nevajag strādāt, tas, manuprāt, nav ētiski un nav pareizi. Vienmēr kādam citam būs pretenzijas par cita darbu, it sevišķi, kur apgrozās lielas finanses. Šodien pietiek cilvēku, kas mīl komentēt un skaitīt citu naudu. Taču fakti ir fakti un pierādījumi ir pierādījumi. Ja šiem cilvēkiem ir pierādījumi, tad tie ir jāsniedz likumā un LFF statūtos paredzētajā kārtībā! Mēs esam gatavi katru reizi sniegt konstruktīvu atbildi, ja šie fakti ir pamatoti! Latvijas Futbola federācijā regulāri notiek gan FIFA, gan vietējais audits un dažādas citas pārbaudes."

" Par jebkurām finansēm, to iegūšanu un izlietošanu, LFF atskaitās likumā paredzētajā kārtībā. Šajā situācijā nekādā gadījumā nevaram runāt par kaut kādam nelikumībām! Ja kādam šķiet, ka šādas nelikumības eksistē, tad tās ir jāpierāda pirms publiski par tām izteikties. (..) Graut pašreizējo Latvijas futbola tēlu šodien ir ļoti viegli. Cilvēkiem medijos vienmēr vairāk interesēs tieši negatīvās ziņas, - tas ir vērojams ne tikai sportā, bet arī citās jomās."

Intervija ar Jāni Mežecki pilnā apjomā pieejama LFF mājaslapā

1 2 61 komentārs

 +19 [+] [-]

, 2014-12-30 13:48, pirms 9 gadiem
Aizej ar savu čomu prom un tad kkas arī popularizēsies

 +18 [+] [-]

, 2014-12-30 13:54, pirms 9 gadiem
Nevar sagraut to kaa nav

 +22 [+] [-]

, 2014-12-30 13:57, pirms 9 gadiem
"Ar Latvijas izlasi viss būs kārtībā!"

jā šī frāze vien lika nemaz tālāk nelasīt.
Būs būs kārtībā jau kuro gadu viss ir kārtība

  +9 [+] [-]

, 2014-12-30 13:58, pirms 9 gadiem
Viss jau ir sagrauts...

 +16 [+] [-]

, 2014-12-30 13:59, pirms 9 gadiem
Pats Janka arī ir viens no tiem, kas licis vislielāko akmeni Latvijas futbola tēla graušanā. Gadiem ilga otkatu, kukuļu, kabatā raušanas, bandītisku metožu sistēma ir tas, ar ko futbola vadība ir nodarbojusies. Varēja jau iedomāties, ka agrāk vai vēlāk tas nāks gaismā un siltās vietas būs jāpamet. Tagad tikai atliek nogaidīt, kad tas beidzot notiks.

 +10 [+] [-]

, 2014-12-30 14:01, pirms 9 gadiem
nu cik ilgi viens onka var atrasties cienījamā amatā un neko prātīgu nedarīt???

būtu cilvēkam sirdsapziņa, sen būtu pats aizgājis prom!

 +10 [+] [-]

, 2014-12-30 14:02, pirms 9 gadiem
Nu tāds muldoņa, jau sen laiks ir viņu nomainīt. Pat, ja viņš darbotos ideāli savā amatā, tāpat rotācija ir vajadzīga, tā ir veselīga. Mežecki un Indrikson, ja Jūs lasiet komentārus, tad, lūdzu, atkāpjieties no saviem amatiem, dodiet iespēju citiem. Es neticu, ka Latvijas futbols var krist vēl zemāk, šobrīd tiešām ir miskastes līmenis gandrīz jebkurā jomā.

  +7 [+] [-]

, 2014-12-30 14:14, pirms 9 gadiem
Bet vispaar shitaas intervijas no seerijas:" kaadas probleemas?! Skatiijos pa logu pagalmaa dzheki speelee futbolu, nav nekaadu probleemu."

  +5 [+] [-]

, 2014-12-30 14:20, pirms 9 gadiem
"Mēs esam gatavi katru reizi sniegt konstruktīvu atbildi, ja šie fakti ir pamatoti!"

:

Pēdējo 10 gadu laikā no LFF netika saņemta neviena pamatota atbilde.

  +9 [+] [-]

, 2014-12-30 14:33, pirms 9 gadiem
Stagnācija savā krēslā, lielākā neraža Latvijas futbolā!

  +6 [+] [-]

, 2014-12-30 14:38, pirms 9 gadiem
Izlašu reitingā varētu teikt-normāli, bet ne labi. UEFA reitingā klubiem esam 45 vietā(no 54) un tas vairs nemaz nav labi.

  -1 [+] [-]

, 2014-12-30 14:45, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Izlašu reitingā varētu teikt-normāli, bet ne labi. UEFA reitingā klubiem esam 45 vietā(no 54) un tas vairs nemaz nav labi.
Tas rangs ir fufelis pamatīgākais! Par to nesen pārliecinājāmies kāpjot uz augšu pēc zāģa Holandei

  +6 [+] [-]

, 2014-12-30 14:49, pirms 9 gadiem
Tur ir ko vēl graut?

  +8 [+] [-]

, 2014-12-30 14:52, pirms 9 gadiem
Tie, kas pārdzīvo par Latvijas futbolu, negrauj Latvijas futbola tēlu. Latvijas futbola tēlu ar bezdarbību vai darbību ar futbolu nesavienojamās lietās (atcerieties Mežecka ņemšanos ar skuķiem) grauj paši nenormāli aizsēdējušies futbola darboņi.

     [+] [-]

, 2014-12-30 14:54, pirms 9 gadiem
Atslēgas vārdi : "Par jebkurām finansēm, to iegūšanu un izlietošanu, LFF atskaitās likumā paredzētajā kārtībā. Šajā situācijā nekādā gadījumā nevaram runāt par kaut kādam nelikumībām!"

Pilnībā jāpiekrīt Mežecka kungam, ja vien ir kaut kāda negodība, tad LFF ir mazākais, sistēma ir negodīga. Pirmkārt ir jāmaina likums.

Ne jau tikai ar dolāriem acīs Indriksons uzņēmās šefību futbolā, protams gribēja futbolu attīstīt pirmkārt. Sanāk, nu tā kā sanāk. Kamēr sistēma nebūs atklāta un būs kropla, tikmēr būs tādi rezultāti, aizdomas, aizkulišu spēles.
Protams visi šie paziņojumi nav bez pamata, bet ko tas mainīs, kristāltīrākajam cilvēkam , kurš nokļūs leiptrijā kur ne par ko sabiedrībai nav jāatskaitās, kādu dienu, kaut kas aiz naga aizķersies.
Ne jau tur kāds tagad nāks vietā,visu mainīs un uz entuziasma pamata viss aizies, tā nekad nav bijis un nebūs. Pirmkārt ir jāmaina sistēma.
Ja vien te ir kādi futbola entuziasti/ juristi, domāju būtu lietderīgi izpētīt, kādas ir iespējas sākt kaut ar mazumu un izvirzīt tādu inicatīvu portālā ManaBalss, lai tā veicinātu likumdošanu, tādā veidā, ka sporta federāciju līdzekļu izlietojumam ir jābūt publiski pieejamam līdz pēdēam centam.
Ja vien tas ir iespējams, tas būtu daudz lietderīgāk nekā ši samazgu liešana internetā, kas neko labu nedos.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-30 15:30, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Tas rangs ir fufelis pamatīgākais! Par to nesen pārliecinājāmies kāpjot uz augšu pēc zāģa Holandei
Tik primitīvi reitingus neviens nesastāda, ka pēc uzvarām OBLIGĀTI jākāpj un pēc zaudējumiem jākrīt.Futbola reitings ir labi pārdomāts un optimālāku būtu grūti sastādīt. Ir taču citas izlases un laikā kad Latvija zaudē Nīderlandei citai izlasei nāk nost lielie punkti, loģiski ka kāpsim augstāk. Rangs nesastāv tikai no vienas spēles vai viena gada spēlēm.

  +4 [+] [-]

, 2014-12-30 15:34, pirms 9 gadiem
Lai paskatas spoguli,un sapratis,kas isti grauj Latvijas telu!! Ķēms!

  +5 [+] [-]

, 2014-12-30 15:42, pirms 9 gadiem
Es atvainojos, bet škiet ka Dobrecovam ir vards Viktors.... Vai tas ir kāds cits kam vards ir Vitalijs.... Nu tur tada sīka kļudiņa rakstā... Man ta škiet...

 +13 [+] [-]

, 2014-12-30 15:50, pirms 9 gadiem
Rakstu vēlams lasīt šīs dziesmas fonā:
grupa ufo - nu ko tu - YouTube
Slēpts komentārs: smacīgais007

  +2 [+] [-]

, 2014-12-30 16:32, pirms 9 gadiem
anjo rakstīja: Rakstu vēlams lasīt šīs dziesmas fonā:
http://www.youtube.com/watch?v=zVzF_WwaGgE
Labs!

  +3 [+] [-]

, 2014-12-30 17:16, pirms 9 gadiem
Mežecki, atkāpies !!!!!! Davai uzmaucam twitterī haštagu #MežeckiAtkāpies ! vismaz kko daram, lai tas vecais āzis aizvāktos no Latvijas futbola. Nu nevar 20 gadus sēdēt vienā un tajā pašā krēslā !! Nu nevar..

  -4 [+] [-]

, 2014-12-30 17:34, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Izlašu reitingā varētu teikt-normāli, bet ne labi. UEFA reitingā klubiem esam 45 vietā(no 54) un tas vairs nemaz nav labi.
Tie reitingi jebkurā sporta veidā ir fufelis.

  +9 [+] [-]

, 2014-12-30 17:37, pirms 9 gadiem
LIelākā neskaidrība - kur paliek tās dotācijas no UEFA, kas futbolā ir mērāmas miljonos? Nevienam citam sporta veidam tādas naudas cik zinu, nedod.

  +6 [+] [-]

, 2014-12-30 17:39, pirms 9 gadiem
šis cilvēks ir savā amatā aizsēdējies vismaz 10 gadus par ilgu. Tas ir novedis pie tā, ka nav pat vairs tēla ko graut.

  +6 [+] [-]

, 2014-12-30 18:02, pirms 9 gadiem
Mezheca kungs, var but jums visiem padomju laiku cilvekiem ir verts aiziet no LFF un palaist cilvekus, kuriem ir cita - progresivaka - domashana?

  -2 [+] [-]

, 2014-12-30 18:31, pirms 9 gadiem
futbolaeksperts rakstīja: "Mēs esam gatavi katru reizi sniegt konstruktīvu atbildi, ja šie fakti ir pamatoti!"

:

Pēdējo 10 gadu laikā no LFF netika saņemta neviena pamatota atbilde.
acīmredzot nav normālu faktu. Visi tikai bļauj un komentē, bet nekā sakarīga arī nekad neparādās. Tas pats Krišjānis pēc intervijas nozuda ar galiem - lasi, nopļūtijās un aizgāja tālāk

  +3 [+] [-]

, 2014-12-30 19:16, pirms 9 gadiem
LFF vai LHF divi stagnāti aizsēdējušies....🍄

  +3 [+] [-]

, 2014-12-30 20:13, pirms 9 gadiem
mrPO rakstīja: acīmredzot nav normālu faktu. Visi tikai bļauj un komentē, bet nekā sakarīga arī nekad neparādās. Tas pats Krišjānis pēc intervijas nozuda ar galiem - lasi, nopļūtijās un aizgāja tālāk
LFF izskatīja?Jeb bikses pietaisīja?

LFF izskatīs iespēju Kļaviņa izteikumu dēļ...
----------
Intervija SC bija tik pirms mēneša+dienas(21.11.2014),par kādu no******** ,un aiziešanu tālāk tu runa?

  +2 [+] [-]

, 2014-12-30 20:26, pirms 9 gadiem
Onslovs rakstīja: Tie reitingi jebkurā sporta veidā ir fufelis.
muļķības!Agrāk ar es tā domāju līdz šeit apskaidroja par šo reitingu!
LV reitingu uztur TOTO mačos(pārbaudes spēlēs),BK un taisītos mačos kvaļa beigās tad kad izlases atspēlē tik savas spēles!

  -4 [+] [-]

, 2014-12-30 20:31, pirms 9 gadiem
Žēl, ka tik daudz līdzekļu Latvijā tiek izšķiests sporta veidam, kurā augstāk par 70 vietu pasaulē nav iespējams tikt. Bez tam latvieši futbolu tik pat kā nespēlē.Vēl trakāka par vietām un reitingiem ir mūsu izlases un klubu spēle.
Ja var 2 reizes pa spēli tikt līdz pretinieka vārtiem, tad tādu spēli skatīties- tās ir ciešanas...

  +3 [+] [-]

, 2014-12-30 20:44, pirms 9 gadiem
Nu jā, paaudžu maiņa ir vienīgais pozitīvais aspekts, ko varētu izcelt Latvijas izlasē. Bet tur, manuprāt, Mežeckim un Indriksonam mazs nopelns. Problēma tikai tā, ka tā ''jaunā paaudze'' ir iemesta tādā sūdu bedrē, ka novecos arī visi Rudņevi, Cauņas un pārējie. Lielāka cerība ir uz Ikaunieka vecuma čaļiem, varbūt Verpis uzceps izlasei kādu īstenu latviešu grupiņu izlasei, lai tiešām būtu Latvijas izlase, nevis Latvijas iebraucēju.

  +6 [+] [-]

, 2014-12-30 20:48, pirms 9 gadiem
janijs56 rakstīja: Žēl, ka tik daudz līdzekļu Latvijā tiek izšķiests sporta veidam, kurā augstāk par 70 vietu pasaulē nav iespējams tikt. Bez tam latvieši futbolu tik pat kā nespēlē.Vēl trakāka par vietām un reitingiem ir mūsu izlases un klubu spēle.
Ja var 2 reizes pa spēli tikt līdz pretinieka vārtiem, tad tādu spēli skatīties- tās ir ciešanas...
gaidīju līdzīgu iekomentēšanu pēc maniem komentiem!
Kurš ko liek?guņelis miljonus? jeb drīzāk par zagļiem parunāsim?
Par reitingu pats zini kāds ir bijis visaugstākais!
Ikaunieks viens pats pirmajā puslaikā reizes četras apdraudēja TUR vārtus,bet ja viņu nevajag sistēmai,tad skaidrs ka neviens no šiem te zagļiem nevēlas rezultātu!
Šie čekas pakalpiņi un pats čekists labprāt gatavi vēl 20 +++ gadus LFF pasildīt savu pakaļu un ne par ko nesatraukties!Jo LV futbols viņus interesē tik kā sevis nodrošināšanai!
Visus prom ar s*dainu slotu aiztriekt!

  +9 [+] [-]

, 2014-12-30 20:50, pirms 9 gadiem
Tauta pieprasa LFF vadības maiņu!!!

  +3 [+] [-]

, 2014-12-30 21:04, pirms 9 gadiem
yankeezulu rakstīja: Nu jā, paaudžu maiņa ir vienīgais pozitīvais aspekts, ko varētu izcelt Latvijas izlasē. Bet tur, manuprāt, Mežeckim un Indriksonam mazs nopelns. Problēma tikai tā, ka tā ''jaunā paaudze'' ir iemesta tādā sūdu bedrē, ka novecos arī visi Rudņevi, Cauņas un pārējie. Lielāka cerība ir uz Ikaunieka vecuma čaļiem, varbūt Verpis uzceps izlasei kādu īstenu latviešu grupiņu izlasei, lai tiešām būtu Latvijas izlase, nevis Latvijas iebraucēju.
Kur ir šī paaudžu maiņa izlasē?
Šabala-skaidrs!viņu vajadzēja iztirgot!
Japrasa kāpēc debitants Ikaunieks uz laukuma bija labāks par pārējiem izlašniekiem?Kādas problēmas bija iepriekš šo jau izlasē iesaistīt?Nezināja par viņu?
Tā ir paaudzu maiņa?Neveiksminieki savākti izlasē,nekāds darbs nav pie paaudžu maiņas!Stariks līdzīgi visulaik borēja ka notiek paaudžu maiņa!kaut 30 gadnieki sēž rezervē,pie paharja tas pats!
Ikaunieks vēl līdz šim brīdim nebūtu aizvadījis nevienu minūti izlasē ja Rudņevs nebūtu noraidījies!Par nelaimi LFF Ikaunieks bija labakais laukumā....
1 2 61 komentārs