Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Pahars: ''Izcīnītais punkts ir ļoti svarīgs''

Kristaps Desmitnieks
2016. gada Eiropas čempionāta atlases spēlē futbolā Latvijas izlase savu skatītāju klātbūtnē cīnījās neizšķirti 1:1 ar Turcijas valstsvienību. Sportacentrs.com piedāvā ieskatu pēcspēles preses konferencē, kurā piedalījās Latvijas izlases galvenais treneris Marians Pahars.
Vērtējums: +9

  +4 [+] [-]

, 2014-10-14 07:10, pirms 10 gadiem
Man patīk, ka Pahars progresē gan kā treneris, gan kā latviešu valodas runātājs!

     [+] [-]

, 2014-10-14 08:07, pirms 10 gadiem
Leonards Raiļans rakstīja: Man patīk, ka Pahars progresē gan kā treneris, gan kā latviešu valodas runātājs!
Kā treneris viņš nav progresējis!Sastāvu tik pamaina un ir gan cita spēle gan rezultāts,tas ir spļāviens sejā šeit sistēmu aizstāvošiem profiliem(kuri šeit akli iepriekš Paharu aizstāvēja un auroja uz tiem LV izlases līdzjutējiem kuri pattiesi sastāvā gribēja redzēt labākos) ,apliecinot ka pat ar mūsu špīleru resursiem un pat Paharu kā treneri varam ar kaut ko sasniegt!Bet mums tak ir vēl ko vajadzētu sēdināt malā!Izskatās ka tik ar to vien pietiek,kā izmest nevajadzīgos un nomainīt ar tiem kas to spēli pieprot!
Būtu Ikaunieks Kazahstānā ,visdrīzāk būtu uzvara!Bet tie iespējamie punkti nav atgūstami vairs!

     [+] [-]

, 2014-10-14 10:28, pirms 10 gadiem
Leonards Raiļans rakstīja: Man patīk, ka Pahars progresē gan kā treneris, gan kā latviešu valodas runātājs!
Tieši tā, kā treneris vēl ļoti jauns, progress manāms!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-14 11:38, pirms 10 gadiem
Paldies Marian - patik ka tiek lietota Latviesu valoda. Var just, ka nevar tik brivi vel izteikties, bet tas ar laiku tikai uzlabosies. Pagaidam pat laikam angliski Marianam sanak labak un tekosak.
Domaju, ka Latvijas izlasei tiesi vairak jariske un jamegina uzbrukt, jo to neviens no mums negaida. Butu sodien zaudejusi pret turkiem ar 0:3 (vareja ari tads rezultats mierigi but) ari nekada tragedija nebutu - galvenais ka paradijam labu speli un pasi radijam kadus momentus. Daudz skatamaka spele neka pret Islandi.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-14 13:21, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: Kā treneris viņš nav progresējis!Sastāvu tik pamaina un ir gan cita spēle gan rezultāts,tas ir spļāviens sejā šeit sistēmu aizstāvošiem profiliem(kuri šeit akli iepriekš Paharu aizstāvēja un auroja uz tiem LV izlases līdzjutējiem kuri pattiesi sastāvā gribēja redzēt labākos) ,apliecinot ka pat ar mūsu špīleru resursiem un pat Paharu kā treneri varam ar kaut ko sasniegt!Bet mums tak ir vēl ko vajadzētu sēdināt malā!Izskatās ka tik ar to vien pietiek,kā izmest nevajadzīgos un nomainīt ar tiem kas to spēli pieprot!
Būtu Ikaunieks Kazahstānā ,visdrīzāk būtu uzvara!Bet tie iespējamie punkti nav atgūstami vairs!
Būtu Ikaunieks Kazahstānā ,visdrīzāk būtu uzvara!

Es domaju ja speletu Klava, un vel paris Liepajas spileru, tad vispar butu tur kur tagad Islande.
Laikam Paharam zobs uz Liepajniekiem, nu nedod vins viniem iespeju, nu nedod

  -2 [+] [-]

, 2014-10-14 14:10, pirms 10 gadiem
nu pagaidām izskatās ka, ja Marians būtu uzlicis kārtis uz pareizajiem špīleriem, tad varēja būt arī kādi 5 vai 6 punkti pēc trijām spēlēm, bet treneris jauns, komanda veidojas jauna un tāpēc šajā ciklā galvenais izveidot cīnīties gribošu un uzbrukt varošu komandu. nākošais cikls uz pasaules čempi tad arī parādīs vai šī paaudze kautko var sasniegt. šajā ciklā visticamāk paliksim 5 vai 6.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-14 17:52, pirms 10 gadiem
Tiešām cieņa pret Paharu, kurš izrāda cieņu pret savu amatu un valsti ko pārstāv. Jābūt diezgan drosmīgām, lai runātu preses konferencē kaut vai savā valodā, kur nu vēl valodā, kuru tik veikli vēl nepārvalda!

     [+] [-]

, 2014-10-14 20:39, pirms 10 gadiem
Visu cieņu Paharam. Respect