Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Daičs atgriežas Premjerlīgā un lūkos no izkrišanas glābt Liverpūles ''Everton''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Daičs atgriežas Premjerlīgā un lūkos no izkrišanas glābt Liverpūles ''Everton''
Šons Daičs. Foto: Imago Images/Scanpix

Ilggadējais ''Burnley'' galvenais treneris Šons Daičs atgriezies Anglijas Premjerlīgā un kļuvis par izkrišanas zonā esošās Liverpūles ''Everton'' galveno treneri.

Iepriekš vēstījām, ka vāju sniegumu šosezon demonstrējošā ''Everton'' 23. janvārī no galvenā trenera amata atlaida Londonas ''Chelsea'' leģendu Frenk Lempārdu.

Sākotnējā pirmā opcija galvenā trenera amatam bija argentīnietis Marselo Bjelsa, tomēr viņu bažīgu radījis komandas sastāvs, kas neatbilst viņa spēles stilam un biežā treneru atlaišana. Tādējādi izaicinājumu noturēt ''Everton'' Premjerlīgā pieņēmis 51 gadu vecais anglis Šons Daičs, ar kuru noslēgts divarpus gadu līgums.

Daičs, kurš spēlētāja karjerā Anglijas spēcīgākajā čempionātā tā arī neuzspēlēja, 2011. gadā uzsāka trenera karjeru Votfordā, bet 2012. gadā pārcēlās uz ''Burnley''. Daiča vadībā Bērnlijas klubs sešus gadus pēc kārtas spēlēja Premjerlīgā līdz to pameta 2022. gadā.

Debiju pie ''Everton'' kluba stūres Daičs piedzīvos 4. februārī, kad Liverpūles klubs savā ''Goodison Park'' stadionā uzņems turnīra līderi Londonas ''Arsenal''.

Ar 15 punktiem 20 spēlēs ''Everton'' ieņem 19. vietu starp 20 klubiem Anglijas Premjerlīgā.

Izmantotie resursi:
https://www.evertonfc.com/news/3040...