Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Izkrišanas zonā esošā "Everton" atlaiž galveno treneri Lampardu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Izkrišanas zonā esošā "Everton" atlaiž galveno treneri Lampardu
Frenks Lampards. Foto: AP/Scanpx

Anglijas Premjerlīgas priekšpēdējās vietas īpašniece Liverpūles "Everton" no galvenā trenera amata atbrīvojusi Frenku Lampardu, kurš komandu vadīja mazāk par gadu.

Sestdien "Everton" viesos ar 0:2 piekāpās Londonas "West Ham", piedzīvojot devīto zaudējumu Premjerlīgas pēdējos 12 mačos, kamēr sāncenši ar uzvaru izrāpās no izkrišanas zonas. Ar 15 punktiem 20 spēlēs "Everton" ieņem priekšpēdējo vietu, "Southampton" apsteidzot tikai labākas vārtu starpības dēļ.

44 gadus vecais Frenks Lampards pie "Everton" stūres stājās tikai pagājušā gada janvārī, aizstājot Rafaelu Benitesu. Tobrīd komanda atradās 16. vietā, un Lamparda vadībā izdevās izvairīties no izkrišanas. Tagad nāksies meklēt jaunu glābēju. Liverpūles vienībai tas būs jau sestais treneris piecu gadu laikā.

14. janvāra zaudējumu savā laukumā pret "Southampton" (1:2) neapmeklēja "Everton" valde. Kluba paziņojumā tika pausts, ka tas darīts drošības apsvērumu dēļ, jo bijušas bažas par valdes locekļu drošību.

Vasarā "Everton" par 60 miljoniem mārciņu pārdeva brazīliešu uzbrucēju Rišarlisonu un transfēru tirgū iztērēja 80 miljonus, tomēr tērēšanās nav nesusi cerētos rezultātus. Janvāra pāreju logā klubs nav iegādājies nevienu futbolistu.

Lampards iepriekš vadīja Anglijas pēc spēka otrās līgas komandu "Derby", ko aizveda līdz pārspēlēm par iekļūšanu Premjerlīgā. Pēc tam bijušais pussargs pārņēma Londonas "Chelsea" vadības grožus, bet amatā noturējās tikai 18 mēnešus.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-01-23 21:06, pirms gada
Kārtējais krieviem piederošais klubs lido ārā.

     [+] [-]

, 2023-01-23 21:32, pirms gada
Nez, kurš daudz maz sakarīgs treneris tieši šobrīd varētu pārņemt šī tomēr sakarīgā kluba vadību? Bet Lemparda atlaišana kārtējo reizi pierāda, ka ne vienmēr bijušie izcilie futbolisti kļūst par labiem treneriem...Īpaši Anglijā..Lempards, Džerārds...Arteta ir izņēmums

     [+] [-]

, 2023-01-24 00:29, pirms gada
pavisam istais experc rakstīja: Kārtējais krieviem piederošais klubs lido ārā.
Farhads Mošīnī ir krievs? Jo viņam pieder 90+% no Everton

     [+] [-]

, 2023-01-24 03:59, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Farhads Mošīnī ir krievs? Jo viņam pieder 90+% no Everton
tagad jā.
Bet kas bija pirms mošīnī?
un ar ko mošīnī sadarbojas? Kas ceļ stadionu priekš Эвертон?