Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola pēc uzvaras FA kausā: ''Tagad varam runāt par trīs tituliem''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gvardiola pēc uzvaras FA kausā: ''Tagad varam runāt par trīs tituliem''
Peps Gvardiola un FA kauss. Foto: AFP/Scanpix

Svētdienas vakarā Mančestras ''City'' Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa finālā Vemblija stadionā Londonā ar 2:1 apspēlēja sīkstāko konkurenti Mančestras ''United'', izcīnot otro nozīmīgo trofeju šajā sezonā. Līdzjutēji un mediji trīs titulus ''City'' sakarā piesaukuši jau iepriekš, tomēr komandas galvenais treneris Gvardiola norādīja, ka tikai tagad ir laiks par to runāt.

''Tagad ir pirmā reize, kad varam runāt par trīs tituliem. Fināls pret ''United'' ir ļoti īpašs mūsu pilsētai, mūsu līdzjutējiem. Spēlējām ļoti labi. Patiešām ļoti labi. Esmu patiesi apmierināts,'' pēc uzvaras Futbola asociācijas kausa izcīņas finālā sacīja Mančestras ''City'' galvenais treneris Peps Gvardiola.

''Mēs esam izdarījuši neticamu darbu – piecas Premjerlīgas trofejas, divi FA kausi un vairāki Līgas kausi, taču vēl jāuzvar Čempionu līgā, lai tiktu atzīti kā komanda, kāda esam pelnījusi būt. Ir bijis lieliski un jautri, tomēr mums vēl jāuzvar. Esam vienas spēles attālumā. Teicu spēlētājiem, ka jāizdra spiediens pašiem uz sevi. Lai gūtu atzinību, ir jāuzvar Eiropā,'' turpināja spāņu speciālists, akcentējot 10. jūnijā gaidāmo UEFA Čempionu līgas finālu, kurā ''City'' pretī stāsies Milānas ''Inter''.

Līdz šim vienīgā komanda, kas Anglijā tikusi pie trīs nozīmīgākajiem tituliem (Premjerlīga, FA kauss un Čempionu līga) sezonas laikā, ir Mančestras ''United'', kas to paveica 1999.gadā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...