Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Chelsea'' atrod jaunu treneri: Anglijā atgriežas argentīnietis Početino

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Chelsea'' atrod jaunu treneri: Anglijā atgriežas argentīnietis Početino
Maurisio Početino. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas ''Chelsea'' oficiāli paziņojis, ka par tās jauno galveno treneri kļuvis argentīnietis Maurisio Početino, ar kuru noslēgta vienošanās uz nākamajām divām sezonām ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu.

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas ''Chelsea'' paziņojis, ka par jauno vienības galveno treneri iecelts Maurisio Početino, kurš šo amatu sāks ieņemt no 2023. gada 1. jūnija. Ar argentīnieti noslēgta vienošanos uz divām sezonām ar iespēju sadarbību turpināt vēl uz sezonu.

Pēc tam, kad kluba pārņēma jaunie īpašnieki, pirmā sezona to vadībā bijusi notikumiem bagāta. Vispirms sezonas ievadā no darba atlaida Tomasu Tuhelu, bet neilgi pēc tam arī viņa aizvietotāju Greiemu Poteru. Līdz sezonas beigām kā pienākumu izpildītājs strādāja Frenks Lampards, un klubs Premjerlīgā ieņēma tikai 12. vietu ar izcīnītiem 44 punktiem.

Početino šī būs atgriešanās Anglijā, jo laika posmā no 2013. līdz 2014. gadam viņš vadīja ''Southampton'', bet nākamos piecus gadus ''Tottenham'', vienā no sezonām aizcīnoties līdz UEFA Čempionu līgas pusfinālam. Vēl savas trenera karjeras laikā Početino vadījis spāņu vienību ''Espanyol'' un Parīzes ''Saint-Germain'', ar to kļūstot par Francijas līgas čempionu.

''Maurisio pieredze, augstie standarti un līdera kvalitātes noderēs ''Chelsea'' klubam turpmākajos gados. Viņš treneris, kurš jau ir izcīnījis titulus un kurš ir strādājis pašā augstākajā līmenī. Viņa taktiskās idejas un vēlme attīstīt mūsu klubu kļuva par galvenajiem faktoriem izvēlē,'' ''Chelsea'' mājaslapā citēts Lorenss Stjuarts.

Nākamajā sezonā ''Chelsea'' piedalīsies tikai Anglijas nozīmes turnīros.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/en/news/a...

     [+] [-]

, 2023-05-29 17:34, pirms 11 mēnešiem
...es domāju, ka pirmajā sezonā Početino uzlabos šo - 12.vieta un 44 punkti!

  -1 [+] [-]

, 2023-05-29 18:09, pirms 11 mēnešiem
Ar tādu haotisku spēletāju pirkšanu,nemāku komplektēt. nebrīnos ja patrennēs vienu nu maksimums divus mēnešus un tiks atlaists.

     [+] [-]

, 2023-05-29 18:35, pirms 11 mēnešiem
Ar šo neveiksminieku diez vai kko izcīnīs! Īstermiņa variants