Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bijušais Anglijas izlases futbolists Jangs pametīs Eirokausos iekļuvušo "Aston Villa"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bijušais Anglijas izlases futbolists Jangs pametīs Eirokausos iekļuvušo "Aston Villa"
Ešlijs Jangs. Foto: Ed Sykes/Reuters/Scanpix

Pēc Anglijas Premjerlīgas klubā Birmingemas "Aston Villa" pavadītajām divām sezonām tā rindas pametīs bijušais Anglijas izlases futbolists Ešlijs Jangs, ziņo britu mediji.

37 gadus vecais aizsarga un malējā pussarga pozīcijās spēlējošais Jangs šosezon Premjerlīgā un pašmāju kausa izcīņu turnīros kopā aizvadīja 32 spēles, reizi gūstot vārtus. "Aston Villa" Premjerlīgas kopvērtējumā finišēja septītajā vietā, nopelnot ceļazīmi uz UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikāciju.

Jangs "Aston Villa" vienību pārstāvēja arī no 2007. līdz 2011. gadam. Pēcāk futbolists Birmingemas vienībai pievienojās 2021. gada starpsezonā, savukārt pērn pagarināja līgumu vēl uz vienu sezonu. Kopumā "Aston Villa" rindās Jangs piedalījies 250 spēlēs.

No 2011. līdz 2020. gadam Jangs pārstāvēja Mančestras "United", tās sastāvā kļūstot par Anglijas un UEFA Eiropas līgas čempionu, kā arī FA un Anglijas līgas kausa ieguvēju. 2020./2021. gada sezonā Jangs Milānas "Inter" rindās triumfēja Itālijas A sērijā.

Anglijas izlasē Jangs aizvadījis 39 spēles, gūstot septiņus vārtus. Viņš piedalījies 2012. gada Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā Polijā un Ukrainā, kā arī 2018. gadā Krievijā spēlējis Pasaules kausa finālturnīrā.

Izmantotie avoti:
https://www.bbc.com/sport/football/...