Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione
Valmieras vasaras florbola līgas 2022. gada čempione ''Baltie krītiņi''. Foto: floorball.lv

Šodien Jāņa Daliņa stadionā tika noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione. Par tādu kļuva ''Baltie krītiņi'', kas finālā pieveica ''Komandantstundu''. Bronzas godalgas tikmēr izcīnīja TBM ''Floorball'', kas kāju priekšā pjedestālam pielika ''Bambaleo'' florbolistiem.

''Baltie krītiņi'' - ''Komandantstunda''

• Pēc dažām ne pārāk izteiksmīgām spēlēm, ''Baltie krītiņi'' atkal bija pilnā sastāvā un finālā izcīnīja graujošu uzvaru ar 9:3. Spēles ritmā ļoti ietekmēja mača sākums. Uz brīdi rezultāts pirmajā periodā bija 4:0.

• Čempiones titulā pamatus ielika trīs florbolisti, kuri iekrāja trīs rezultativitātes punktus - Mārcis Brīvulis (2+1), Kristers Babris (1+2) un Artis Matīss Fogels (0+3).

• Babris izlaida vairākas spēles, taču tāpat ieņēma ceturto vietu starp rezultatīvākajiem turnīra spēlētājiem. Deviņos mačos viņš guva 24 vārtus un atdeva 15 rezultatīvas piespēles (39 punkti).

''Bambaleo'' - TBM ''Floorball''

• Pamatturnīra līdere TBM ''Floorball'' šoreiz cīnījās par trešo vietu un bronzas godalgām. Diezgan vieglā cīņā ar 10:5 komanda arī triumfēja. Maču vienība iesāka ar 7:0 izrāvienu un pirmos vārtus ielaida 37 sekundes pirms pirmā puslaika beigām. Uz brīdi rezultāts bija arī 10:2.

• Īpaši rezultatīvs šoreiz bija Ivo Balodis, kurš guva trīs vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Astoņi punkti (6+2) arī Mārtiņa Broka kontā. ''Bambaleo'' no sakāves šoreiz neglāba pat Ričarda Ribas četri vārti un asistētais vārtu guvums.

• Balodis, Broks un Riba bija arī turnīra paši rezultatīvākie spēlētāji. Balodis turnīru noslēdza ar 34+29 (63 punkti), Broks ar 35+16 (41 punkts), bet Riba iekrāja 28+12 (40 punkti).

• Godalgu spēles bija plaši apmeklētas. Skatītāji bija aizņēmuši visas sēdvietas, kā arī daļa stāvēja kājās. Protokolā minēts, ka uz finālu ieradās 159 līdzjutēji. Tribīnēs bija ļoti labi dzirdams skatītāju atbalsts un droši var teikt, ka turnīrs ir noslēdzies uz pozitīvas nots.

Izmantotie resursi:
https://www.floorball.lv/lv/2021/tu...