Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Līgas otra vājākā komanda iznīcina turnīra līderi un iekļūst Valmieras vasaras līgas finālā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Līgas otra vājākā komanda iznīcina turnīra līderi un iekļūst Valmieras vasaras līgas finālā
No kreisās: ''Komandantstundas'' uzbrucējs Dāvis Zēmelis (#88) un ''Kungu'' uzbrucējs Arvis Kārkliņš (#75). Foto: FBK Valmiera

Ceturtdien tika aizvadītas pirmās izslēgšanas spēles Valmieras vasaras florbola līgā. Tika noskaidroti finālisti, kuru starpā ir arī pamatturnīra otra vājākā vienība - ''Komandantstunda''.

''Bambaleo'' - ''Kungi''

• Pirmajā ceturtdaļfinālā ''Bambaleo'' negaidīti ar 7:6 pieveica ''Kungus''. ''Bambaleo'' pamatturnīru noslēdza pēdējā vietā, taču tāpat tika pāri ceturtdaļfināla kārtai.

• ''Kungi'' centās mača galotnē atgūties. Trīs vārtu deficīts tika sadeldēts vien līdz vienai bumbiņai. Šoreiz komandai gan pietrūka laika. ''Bambaleo'' panākumu ar četrām rezultatīvām piespēlēm kaldināja Toms Kotāns.

''Komandantstunda'' - ''Brenguļi''

• Otrajā ceturtdaļfinālā ''Komandantstunda'' ar 5:3 pieveica ''Brenguļus''. ''Brenguļi'' iesāka aktīvi un bija vadībā ar 2:0, taču savu pārsvaru nenosargāja un no cīņas par godalgām izstājās.

• Pa trim rezultativitātes punktiem iekrāja divi spēlētāji uzvarētāju rindās - Dāvis Zēmelis (2+1) un Matīss Celms (1+2).

''Baltie krītiņi'' - ''Bambaleo''

• Pusfinālā ''Bambaleo'' tika pie dueļa pret ''Baltie krītiņi'' florbolistiem. Lai gan cerības neizsīka līdz pēdējam, ''Bambaleo'' tomēr atzina pretinieces pārākumu ar rezultātu 6:8.

• ''Baltie krītiņi'' novājinātā sastāva dēļ bija zaudējusi iepriekšējās divas spēles pēc kārtas, taču izslēgšanas spēlēs savu statusu apliecināja. Līderis ar 2+1 bija Artis Matīss Fogels.

TBM ''Floorball'' - ''Komandanstunda''

• ''Komandantstunda'' maču iesāka jaudīgi un otrā perioda ievadā bija vadībā jau ar 6:0. Tas bija negaidīts pavērsiens, kas šokēja daudzus. Līgas līderei kāju priekšā pielika tieši otra vājākā komanda, kas šoreiz TBM ''Floorball'' sagrāva ar rezultātu 10:3.

• Mača varonis šoreiz bija Dāvis Zēmelis, kura kontā divi vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Ņemot vērā šādus maču iznākumus, ''Bambaleo'' ar TBM ''Floorball'' centīsies sadalīt bronzas godalgas. Finālā tikmēr ''Baltie krītiņi'' tiksies ar ''play-off'' pārsteigumu ''Komandantstundu''. Medaļu cīņas tiks aizvadītas otrdienas vakarā, sākot no plkst. 19:00. Norises vieta nemainīgi ir Jāņa Daliņa stadions.

Izslēgšanas spēles

DatumsLaiksEtapsSpēleRezultāts
14.07.18:001/4Kungi - Bambaleo6:7
14.07.19:001/4FK Brenguļi - Komandantstunda3:5
14.07.20:001/2Baltie krītiņi - Bambaleo8:6
14.07.21:001/2TBM Floorball - Komandantstunda3:10
19.07.19:00Par 3. vietuBambaleo - TBM Floorball
19.07.20:00FinālsBaltie krītiņi - Komandantstunda

Izmantotie resursi:
https://www.floorball.lv/lv/2021/tu...