Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

''JeNo'' pieveic ''Babīti'' un kļūst par šīs vasaras Rīgas florbola līgas čempioni

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''JeNo'' pieveic ''Babīti'' un kļūst par šīs vasaras Rīgas florbola līgas čempioni
''JeNo'' svin triumfu Rīgas florbola līgas ietvaros 2022. gada vasarā. Foto: Rīgas florbola līga, Facebook

Par Rīgas florbola līgas čempioni vasaras versijas ietvaros šovakar tika kronēta ''JeNo'', kas finālā ar rezultātu 10:7 apspēlēja ''Babītes'' florbolistus.

• Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar trīs gūtiem vārtiem jeb ''hat-trick'' un tik pat rezultatīvām piespēlēm bija Oskars Buks. 3+1 tikmēr iekrāja Rinalds Buks.

• Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts tieši Oskars, kurš čempionātu noslēdza ar 13 vārtiem un 18 rezultatīvām piespēlēm (31 punkts) 13 mačos.

• Zaudētājus no sakāves šoreiz neglāba pat Emīls Berķis, kurš maču noslēdza ar diviem precīziem raidījumiem un rezultatīvu piespēli.

• Maču veiksmīgāk iesāka ''Babīte'', kas pirmā perioda vidū atradās vadībā ar 2:0. ''JeNo'' gan spēja gūt četrus vārtus pēc kārtas un otrās trešdaļas ievadā jau spēli bija pagriezusi pretēji.

• Līdzvērtīgā cīņā ''JeNo'' izdevās izveidot vairāk bīstamus uzbrukumus, kas arī ļāva būt nelielu soli pretiniekiem priekšā.

• Uz brīdi viesi atjaunoja intrigu, taču ''JeNo'' guva vēl divus vārtus un triumfēja ar trīs vārtu pārsvaru, izcīnot titulu.

• Cīņa par bronzas godalgām tikmēr tiks aizvadīta rīt. Plkst. 20:00 ''Jūrmala'' savā laukumā uzņems ''Olaini'' un noslēgs šo turnīru.

Izmantotie resursi:
https://www.floorball.lv/lv/2021/tu...