Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

''Jūrmala'' tiek pie trešās vietas Rīgas florbola līgas ietvaros

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Jūrmala'' tiek pie trešās vietas Rīgas florbola līgas ietvaros
''Jūrmalas'' florbolisti Rīgas florbola līgas ietvaros. Foto: Rīgas florbola līga, Facebook

Šodien pie trešās vietas Rīgas florbola līgas vasaras versijas ietvaros tika ''Jūrmalas'' florbolisti, kuriem tika piešķirta automātiskā uzvara pār ''Olaini'' (5:0), liecina informācija LFS mājaslapā.

• Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka mačs bija paredzēts 31. augusta vakarā, plkst. 20:00. Florbolistiem bija jātiekas Bulduru Dārzkopības vidusskolā uz turnīra noslēdzošo maču.

• Centieni sazvanīt organizatorus un noskaidrot iemeslu iznākumam bija nesekmīgi, jo adresāta tālruņa numurs nebija sasniedzams. Oficiāli vēl nav zināms kāpēc bronzas godalgas izdalītas bez cīņas.

• Tehniskā zaudējuma iemesls varētu būt ''Olaines'' neierašanās uz spēli. Tā šķiet tāpēc, ka oficiālajā spēles pieteikumā ir pieejams mājinieku, taču nav viesu sastāvs spēlei.

• Vakar par turnīra čempioni tikmēr tika kronēta ''JeNo'', kas finālā ar 10:7 apspēlēja ''Babītes'' florbolistus.

• Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts ''JeNo'' līderis Oskars Buks, kurš 13 spēlēs iekrāja 31 rezultativitātes punktu (13+18).

Izmantotie resursi:
https://www.floorball.lv/lv/2021/tu...
https://www.floorball.lv/lv/2021/tu...