Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Ar vairāku virslīgas spēlētāju dalību veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Ar vairāku virslīgas spēlētāju dalību veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''
Mareks Stančiks (#19). Foto: kekavasbulldogs.lv

Slampē sestdien tika veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''. Turnīrā, kurā dalību ņēma arī vairāki pirmās un otrās līgas spēlētāji, kā arī vīri pat no virslīgas, uzvaras laurus plūca ''Dūži''.

''Dūži'' bija izteikta turnīra līdere jau kopš pirmās spēles. Grupu turnīru komanda noslēdza ar divām uzvarām un gūto/zaudēto vārtu attiecību 8:0. Arī pusfinālā komanda uzvarēja sausā, bet finālā triumfēja ar 3:2, pieveicot vietējo ''Slampi''. ''Dūži'' pēdējās trīs spēles minūtēs atguvās no 0:2 un izcīnīja panākumu, triumfējot arī visā turnīrā.

Bronzas godalgas tikmēr izcīnīja ''JackPots'' florbolisti, kas ar 8:7 pēcspēles metienos pieveica ''Veterāni'' DHLV.

Paralēli tika aizvadīta arī cīņa par piekto vietu, lai vājākām vienībām nebūtu turnīrs noslēdzies tik ātri. ''Gorodiņš'' ar 4:3 šajā duelī apspēlēja ''Slampes jaunieši'' florbolistus. Uzvaras vārti tika gūti vien sešas sekundes pirms pamatlaika beigām, kad precīzs bija Alens Dilans.

Rezultatīvākā turnīra spēlētāja statusu dalīja divi spēlētāji - Rainers Grīslītis (6+2) un Kristaps Pešiks (4+4). Abu kontā astoņi rezultativitātes punkti. Jāpiemin, ka Grīslītis pārstāv ''Elvi'' florbola virslīgas komandu RTU/''Rockets''.

Turnīrā dalību ņēma arī citi spēlētāji no virslīgas. Piemēram, ''Dūžus'' pārstāvēja Renārs Austrums, Mareks Stančiks un Kristaps Kazlovskis no ''Irlavas''. Svarīgi pieminēt, ka viņi nebija vienīgie virslīgas spēlētāji šajā turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://www.floorball.lv/lv/2021/tu...