Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Sestdien Slampē tiks aizvadīts florbola turnīrs, pieteikumos arī spēlētāji no virslīgas

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Sestdien Slampē tiks aizvadīts florbola turnīrs, pieteikumos arī spēlētāji no virslīgas
Sandis Venevics (#69). Foto: Twitter, Sandis Venevics

Sestdien Slampē tiks aizvadīts vietējais florbola turnīrs ''Slampe 22''. Dienas laikā tiks noskaidrota šīs vasaras čempione šajā turnīrā. Komandu pieteikumos ir redzami arī spēlētāji no ''Elvi'' florbola virslīgas vīriešiem, kā arī sievietēm.

Turnīrā dalību ņems sešas komandas - ''JackPots'', ''Veterāni'' DHLV, ''Slampe'', ''Gorodiņš'', ''Slampes jaunieši'' un ''Dūži''. Komandas jau laicīgi ir sadalītas divās grupās. Katrai vienībai būs jāaizvada divas pamatturnīra spēles, kā arī vismaz divas ''play-off'' cīņas.

Lai gan pasākums var šķist ne pārāk nozīmīgs, tajā dalību ņems vairāki spēlētāji no pirmās, kā arī otrās florbola līgas. Cīņā par godalgām metīsies pat florbolisti no virslīgas.

''JackPots'' sastāvā pieteikts ir ''Ķekavas'' vārtsargs Sandis Venevics. Viņš gan turnīru aizvadīs aizsarga pozīcijā. ''Veterāni'' DHLV tikmēr pārstāvēs FBK SĀC uzbrucējs Raitis Ozols. ''Dūžus'' pārstāvēs vairāki florbolisti no ''Irlavas'' un ''Talsu NSS''/''Krauzers''. Zināmākais no tiem ir ''Irlavas'' uzbrucējs Kristaps Kazlovskis, kurš aizvadītajā sezonā 23 mačos guva 24 vārtus un atdeva 22 rezultatīvas piespēles (46 punkti).

Dažu komandu sastāvos var manīt arī daiļo dzimumu. Pāris vienības turnīram ir pieteikušas arī dāmas no sieviešu virslīgas. Turnīrs ir plaši atvērts visiem - dalību ņems jauni, veci, profesionāļi, iesācēji, vīrieši, sievietes un arī tie, kam florbols ir samērā svešs.

Pirmās cīņas paredzētas plkst. 10:00, taču godalgu dalīšana sāksies plkst. 15:30. Mačus būs iespējams vērot klātienē - Zemgales vidusskolas stadionā Slampē.

Izmantotie resursi:
https://www.floorball.lv/lv/2021/tu...