Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

"Rockets" šķiras no slovāku leģionāra, komandā atgriežas Jansons

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Rockets" šķiras no slovāku leģionāra, komandā atgriežas Jansons
Mojmirs Keselaks atgriezīsies Slovākijā
Foto: Silvija Kima

Latvijas florbola čempionāta 1.līgas klubā sezonas pirmajā pusē rezultatīvi darbojās slovāku leģionārs Mojmirs Keselaks, kurš sezonas otrajā pusē vairs nebūs ar rīdziniekiem. Tomēr sastāvā atgriezīsies Jānis Jansons.

1994. gadā dzimušais Mojmirs Keselaks kļuva par pirmo slovāku florbolistu Latvijas čempionātā, sezonas pirmajā pusē 12 mačos izceļoties ar 22 (13+9) rezultativitātes punktiem, esot savas komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs, atpaliekot vienīgi no komandas spēlējošā trenera Imanta Lastovska. Pašlaik jau tiek kārtota pāreja, lai Keselaks atgrieztos savā bijušajā klubā "FK Florko Košice", kas spēlē Slovākijas čempionātā. Keselaks Latvijā bija ieradies kā "Erasmus" programmas students un jau iepriekš bija zināms, ka viņš "raķetēm" palīdzēs vien sezonas pirmajā daļā.

"FBK Rīga Rockets", kas turpina cīņu par iekļūšanu 1. līgas izslēgšanas turnīrā, pašlaik Rietumu reģionā ar 22 punktiem 13 spēlēs ieņemot ceturto vietu, atradusi arī pastiprinājumu, jo no sava dzimtā "Roja Rauda Print" kluba prom nolēmis doties "raķešu" vadītājs Jānis Jansons. Viens no visu laiku rezultatīvākajiem Latvijas čempionāta florbolistiem rojenieku rindās šosezon laukumā devies vien piecos mačos, atzīmējoties ar 14 (8+6) rezultativitātes punktiem. Ja viņš regulāri dosies laukumā, skaidrs, ka arī "FBK Rīga Rockets" rindās viņš būs viens no vadošajiem uzbrucējiem.

Nākamo maču rīdzinieki aizvadīs 7. janvārī, viesos sacenšoties ar pērnās sezonas čempionvienību "RSU/Babīte".

     [+] [-]

, 2018-01-02 21:06, pirms 6 gadiem
Par Mendi un Artūra Janosona aiziešanu uz ķekavu jau neraksta?