Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Kalnu slēpotāja Ģērmane ar izstāšanos Itālijā atgriežas sacensībās

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Kalnu slēpotāja Ģērmane ar izstāšanos Itālijā atgriežas sacensībās
Dženifera Ģērmane.

LETA. Latvijas kalnu slēpotāja Dženifera Ģērmane svētdien Itālijā pēc traumas izārstēšanas atgriezās FIS sacensībās, neveicot trasi slalomā.

Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) sacensībās Itālijā 19 gadus jaunā Ģērmane kopā ar vēl desmit sportistēm neveica jau pirmo trasi. Viņai šīs bija pirmās sacensības pēc nedaudz vairāk kā gadu ilga pārtraukuma.

Visu goda pjedestālu 71 sportistes konkurencē izcīnīja mājinieces. Uzvarēja Katerina Sinigoi, par 0,24 sekundēm apsteidzot Džordžiju Kolombu un par 0,45 sekundēm - Karlotu Markoru.

Jau ziņots, ka pagājušā gada nogalē Itālijā Ģērmane treniņā krita un guva atslēgas kaula lūzumu, kura dēļ nerealizējās arī dalība Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Pirms tam 2021.gada februārī Ģērmane startēja pasaules čempionātā un slalomā disciplīnā, būdama vien 17 gadus veca, izcīnīja 24.vietu. Viņa nodrošināja neatkarīgās Latvijas laikā labāko vietu pasaules čempionātos, par desmit vietām atpaliekot no mātes Ullas Lodziņas sasniegtā 1989.gadā nobrauciena disciplīnā.

Izmantotie resursi:
LETA