Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Zvejniekam Pasaules kausa sacensībās slalomā 51. vieta

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zvejniekam Pasaules kausa sacensībās slalomā 51. vieta
Miks Zvejnieks. Foto: LOK/Mikus Kļaviņš

LETA. Latvijas kalnu slēpotājs Miks Zvejnieks svētdien Adelbodenē, Šveicē, ieņēma 51. vietu Pasaules kausa slaloma sacensību pirmajā braucienā.

Zvejniekam bija 69. numurs no 72 sacensību dalībniekiem, latvietim ceturtajā sektorā uzrādot 46. rezultātu, bet finišā viņš bija 51. vietā un apsteidza vēl piecus kalnu slēpotājus, kuri tika pie ieskaitīta rezultāta.

Pirmajā braucienā pārliecinoši ātrākais bija norvēģis Lukass Brotens, kurš trasi veica 54,35 sekundēs. Zvejnieks viņam zaudēja 5,88 sekundes, bet no pirmā trīsdesmitnieka, kas piedalīsies otrajā braucienā, viņu šķīra 2,16 sekundes.

Tiesības startēt Pasaules kausa posmos slalomā Zvejnieks nodrošināja pēc tam, kad iekļuva Starptautiskās slēpošanas federācijas (FIS) kalnu slēpošanas pasaules ranga labāko 150 slēpotāju vidū.

Pirmajā startā Pasaules kausa posmā šosezon Zvejnieks Francijas trasē Valdizērā nefinišēja, otrajā startā Madonnā di Kampiljo, Itālijā, viņš pirmajā braucienā finišēja 52.vietā, bet šonedēļ Garmišā-Partenkirhenē, Vācijā, bija 54. pozīcijā.

     [+] [-]

, 2023-01-09 10:23, pirms gada
...labi, ka tika līdz finišam...tas šajā trasē ir jau daudz...un 5,88 sekundes zaudēt Bratenam ir daudz , tur līdz top30 un otram braucienam ir kosmoss