Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

No kamanām izkāpj arī Eiropas čempionāta medaļniece Ozoliņa

Emils Ozerinskis

No kamanām izkāpj arī Eiropas čempionāta medaļniece Ozoliņa
Sanija Ozoliņa. Foto: LKSF

Latvijas kamaniņu sports piedzīvo pamatīgu atbirumu dāmu konkurencē. Iepriekš par karjeru noslēgšanu paziņojušajām Sigitai Bērziņai un Frančeskai Bonai vēlā piektdienas vakarā pievienojās arī divnieku ekipāžās braukusī Sanija Ozoliņa.

20 gadus vecās Sanijas Ozoliņas karjeras lielākais panākums kopā ar pārinieci Andu Upīti bija 2023. gada Eiropas čempionātā Siguldas trasē iegūtā sudraba godalga. Jau aizvadītās sezonas ievadā Ozoliņa iedzīvojās savainojumā, kas liedza sportistei startēt atlikušajā sezonas daļā, viņas pāriniecei Upītei sacensībās turpmāk startējot ar Zani Kalumu un Kitiju Bogdanovu.

Sanijas Ozoliņas paziņojumā teikts: "2023./2024. gada sezonas sākumā tika gūta galvas trauma, kuras dēļ profesionālā sporta karjera ir noslēgusies, un līdz ar to kamaniņu sportam manā dzīvē ir pienākušas beigas. Paldies visiem, kas atbalstīja un juta līdzi! Laiks ceļam uz jauniem mērķiem un labāku nākotni! Paldies!"

Upīte aizvadītās sezonas gaitā spēja pa reizei aizsniegties līdz sudraba godalgām pasaules kausā gan ar Kalumu, gan ar Bogdanovu. Savukārt Bogdanova spēja iegūt trešo vietu gan Insbrukā, gan Altenbergā kopā ar Martu Robežnieci. Tāpat savu debiju pasaules kausa apritē piedzīvoja Viktorijas Ziediņas un Selīnas Zvilnas Ekipāža.

Izmantotie resursi:
https://kamanas.lv/
https://www.instagram.com/sanija_o/

  -1 [+] [-]

, 2024-06-08 08:56, pirms 2 nedēļām
Veselību Sanitai!

  +1 [+] [-]

, 2024-06-08 10:47, pirms 2 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Veselību Sanitai!
Kas ir Sanita?

  -1 [+] [-]

, 2024-06-08 10:59, pirms 2 nedēļām
Uz skeletonu!

  -1 [+] [-]

, 2024-06-08 13:40, pirms 2 nedēļām
Laikam jau finanses apgrieztas.

     [+] [-]

, 2024-06-18 09:38, aizvakar
cookro rakstīja: Laikam jau finanses apgrieztas.
Tieši tā! Izmantojot "jaunu finansēšanas modeli", ir ļoti būtiski samazināts finansējuma apjoms. Kvalifikācijas kritēriji LOV sastāviem, kas bija izstrādāti kopā ar federācijām un apstiprināti LOK/ LOV 4 gadu olimpiskajam ciklam, ar ko sportisti bija rēķinājušies un kurus izpildījuši, PĒC sezonas pēkšņi vairs nebija spēkā