Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ceturtdien sāksies "Schenker" līgas "play-off" spēles

Jānis Celmiņš

Ceturtdien sāksies "Schenker" līgas "play-off" spēles
Tomass Kalniņš
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Ar spēli Tallinā, rīt, 11.februārī, "Schenker" līgas "play-off" spēles sāk "TTU" volejbolisti, kuri savā laukumā uzņems Tallinas "Selver" komandu. Latvijas klubi "play-off" sacensības uzsāks šajā nedēļas nogalē, 13.februārī, kad "Daugavpils Universitātei" pretī stāsies "Biolars/Olaine-Ozolnieki".

Pēc pamatturnīra rezultātiem klubi ir sadalīti divās grupās, kur pirmajā grupā spēlēs 1.-4.vietas ieguvēji klubi – "Parnu" VK, "Selver Tallinn", "TTU" un "Lāse-R/Rīga", bet otrajā grupā 5.-9.vietas ieguvēji klubi – "Biolars/Olaine-Ozolnieki", "Tartu Pere Leib", "Valio Voru" VK, "Daugavpils Universitāte" un "Rakvere Grossi TK". Jāatzīmē, ka punkti, ko klubi iegūs "play-off" spēlēs netiks summēti ar pamatturnīrā iegūtajiem punktiem.

Pirmās grupas klubi izspēlēs divus, bet otrā grupa vienu apli, lai noskaidrotu klubus, kas iekļūs Final Four un spēlēs par 1.- 4.vietu, kā arī klubus, kas piedalīsies ¼ finālā. Pirmās grupas 1. un 2.vietas ieguvēji kvalificēsies Final Four sacensībām par 1.-4.vietu, bet 3. un 4. vietas ieguvēji spēlēs ¼ finālu ar otrās grupas 5. un 6.vietas ieguvējiem.

Kā jau ziņots, sacensības notiek trīs posmos – 1. posms-pamatturnīrs, 2.posms - "Schenker" līgas "play-off" sacensības un 3. posms Nacionālie "play-off".

Informāciju sagatavoja:
Lilita Mitrofanova
Latvijas Volejbola federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-11 09:00, pirms 15 gadiem
kopš kura laika play-off spēles notiek kā grupu turnīrs? play-off jau pēc definīcijas ir izslēgšanas spēles un tās sekos pēc šiem grupu turnīriem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja