Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Par zeltu "Schenker" līgā cīnīsies Igaunijas klubi, Latvijai atkal bronza

Jānis Celmiņš

Par zeltu "Schenker" līgā cīnīsies Igaunijas klubi, Latvijai atkal bronza
Uzbrukuma smailē Jānis Vāvers (Lāse-R/Rīga)
Foto: Renārs Buivids

Šodien tiks izspēlētas atlikušās divas "Schenker" volejbola līgas piektās sezonas spēles. Mačā par trešo vietu laukumā dosies divi Latvijas klubi – "Lāse-R/Rīga" un "Biolars/Olaine - Ozolnieki", bet pa zeltu cīnīsies divas Igaunijas komandas – Tallinas "Selver" un "Tartu Pere leib".

Jau ziņojām, ka "Schenker" volejbola līgas "Final Four" pirmajā pusfināla spēlē vakar "Biolars - Olaine/Ozolnieki" volejbolisti ar 0:3 piekāpās Tallinas "Selver" komandai, bet otrajā "Lāse-R/Rīga" piekāpās "Tartu Pere leib" komandai.

Tādejādi jau otro gadu pēc kārtas finālā un cīņā par trešo vietu laukumā dosies vienas un tās pašas komandas. Neskatoties uz Latvijas klubu neveiksmēm, mūsu volejbolistiem ir cerības tikt arī pie "Schenker" līgas zelta un 40 kilogramu smagā līgas kausa. To "Selver" rindās šodien lūkos paveikt Austris Štāls un Deniss Petrovs.

Vai "Schenker" līgas kausu savā īpašumā saglabās "Selver" komanda, vai uzvarēs Tartu klubs, kurš tuvojoties sezonas beigām rāda ar vien pārliecinošāku sniegumu, vai Rīgas komanda tiks pie bronzas godalgām, jau ceturto reizi šajā sezonā apspēlējot "ozīšus"? Uz visiem šiem jautājumiem atbildes radīsim jau šodien.

Mačs par trešo vietu sāksies pulksten 13.30, bet fināls pulksten 16.15. Laikā, kad Pērnavā tiks uzsākta finālspēle, LTV7 ierakstā būs iespējams noskatīties maču par trešo vietu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-03-21 13:04, pirms 15 gadiem
Tad kāpēc tu te vispār lien?