Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Schenker" līgas čempionu tronī noturas ''Selver''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Schenker" līgas čempionu tronī noturas ''Selver''
Tallinas ''Selver''
Foto: Renārs Buivids

Šodien pārliecinoši par "Schenker" volejbola līgas piektās sezonas uzvarētājiem kļuva Tallinas ''Selver'' volejbolisti, kas finālā ar 3:0 (25:23, 25:16, 25:20) uzvarēja "Tartu Pere leib". ''Selver'' čempionu godu aizstāvēt palīdzēja arī Latvijas volejbolisti Austris Štāls un Deniss Petrovs.

Vakar tika aizvadīti ''Final Four'' pusfināli - abos tikās Latvijas un Igaunijas volejbola klubi, un abos uzvaras svinēja nominālie mājinieki igauņi. "Biolars - Olaine/Ozolnieki" volejbolisti ar 0:3 piekāpās Tallinas "Selver" komandai, bet "Lāse-R/Rīga" ar 1:3 atzina Tartu "Pere Leib" pārākumu.

Šodien tika sadalīta bronza. To intriģējošā piecu setu cīņā (3:2) ieguva rīdzinieki, kas atspēlējās no nelabvēlīgā 1:2. Nedaudz vēlāk tika sadalītas zelta medaļas jeb tika noskaidroti "Schenker" volejbola līgas piektās sezonas čempioni. Par tiem kļuva Tallinas ''Selver'' volejbolisti, kas aizstāvēja čempionu titulu - pārliecinoša uzvara ar 3:0 (Rezultāti pa setiem: 25:23, 25:16, 25:20) . Uzvaru kaldināja arī divi Latvijas volejbolisti - Austris Štāls un Deniss Petrovs.