Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas klubiem zaudējumi "Schenker" līgā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latvijas klubiem zaudējumi "Schenker" līgā
"Lāse-R/Rīga"
Foto: Renārs Buivids

Sestdien ''Schenker'' volejbola līgas otrā posma sacensībās zaudējumus ar 0:3 piedzīvoja abi Latvijas klubi. ''Lāse-R/Rīga'' Tallinā piekāpās ''Selver'', bet ''Biolars-Olaine/Ozolnieki'' savā laukumā Tartu ''Pere Leib''.

Gan ''Lāse-R/Rīga'', gan ''Biolars-Olaine/Ozolnieki'' pirms šodiienas spēlēm bija nodrošinājušas vietu ''Schenker'' līgas nākamajā posmā - rīdzinieki finālturnīrā, bet ''Ozolnieki'' - ceturtdaļfinālā, tāpēc šodienas mačiem izšķirošas nozīmēs vairs nebija.

Latvijas čempioni ''Lāse-R/Rīga'' mačā Tallinā pirmajā setā bija vadībā ar 16:9, taču izlaida no rokām iegūto pārsvaru, zaudējot pirmo setu ar 27:29. Loģisks bija mača turpinājums. Nākamajos divos setos mūsējie piekāpās ar 12:25 un 21:25.

''Ozolniekiem'' mača gaitā pakāpeniski izdevās uzlabot sniegumu, taču aizķerties kaut vienā setā nebija pa spēkam - (19:25, 20:25, 22:25).

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja