Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Vimbldonas finālists Berretīni savainojuma dēļ nedosies uz Tokiju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vimbldonas finālists Berretīni savainojuma dēļ nedosies uz Tokiju
Mateo Berretīni. Foto: imago images/Xinhua/Scanpix

Pasaules ranga astotā rakete Mateo Berretīni paziņojis, ka nepārstāvēs Itāliju šonedēļ gaidāmajās Tokijas olimpiskajās spēlēs, jo ceļā uz Vimbldonas finālu iedzīvojies kājas savainojumā.

25 gadus vecā itālieša Mateo Berretīni 11 uzvaru sērija aprāvās Vimbldonas finālā, ar 7:6(4), 4:6, 4:6, 3:6 piekāpjoties ar pirmo numuru izsētajam serbam Novakam Džokovičam. Berretīni tas bija karjeras pirmais "Grand Slam" fināls, bet pirms diviem gadiem viņš cīnījās "US Open" pusfinālā.

Berretīni paziņojis, ka sestdien viņam veiktas pārbaudes, kurās atklājies kājas savainojums. Ārsti norādījuši, ka spēlēt viņš nevarēs pāris nedēļas, līdz ar to Itālijas tenisists nedosies uz Tokijas olimpiskajām spēlēm, kas sāksies piektdien, 23. jūlijā.

"Itālijas pārstāvēšana man ir pats lielākais gods, tāpēc nespēlēšana olimpiskajās spēlēs ir ļoti sāpīga. Novēlu visai Itālijas komandai veiksmi Tokijā! Atbalstīšu jūs visa ceļa garumā," sociālajos tīklos pauda Berretīni.

Izmantotie resursi:
https://apnews.com/article/sports-2...

     [+] [-]

, 2021-07-20 00:02, pirms 3 gadiem
Brazīļu 4nr no 3.simta brīvi tiek uz OS, kur Čeledžerī viņam būtu jāspēlē kvalī.