Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Lielais Ramijs uzvar Brazīlijas "Arnold's Classic"

Juris Miņins
Juris Miņins

Lielais Ramijs uzvar Brazīlijas "Arnold's Classic"
Viktors Martinezs, Mamdu Elsbiajs, Sedriks Makmilans, Huans Morels.
Foto: musculardevelopment.com

Vakardien Brazīlijas pilsētā Riodeženeiro norisinājās pasaulslavenās sacensību sērijas "Arnold's Classic" kārtējais posms un tajā, profesionālā bodibildinga kategorijā, uzvaru izcīnīja Mamdu Elsbiajs, kurš pazīstams arī kā Lielais Ramijs.

Pretēji iepriekšējiem Starptautiskās bodibildinga federācijas profesionāļu turnīriem, Brazīlijas "Arnold's Classic" posms bija savācis ļoti iespaidīgu dalībnieku sastāvu, jo tam bija pieteikušies Mamdu Elsbiajs, Sedriks Makmilans, Viktors Martinezs, Huans Morels, Tonijs Frīmens, Brendons Karijs un citi.

Tomēr, visu cieņu pārējiem dalībniekiem, taču lielākā daļa profesionālā bodibildinga fanu gaidīja tieši Elsbiaja uzstāšanos. "Big Ramy", jeb Lielais Ramijs, kurš nebija kāpis uz skatuves koš 2014. gada "Mr.Olympia" sacensībām un šajā laikā pamainīja treneri, proti no Denisa Džeimsa pārcēlās pie Džordža Faraha.
Šajā sacensībās talantīgais Ēģiptes atlēts parādīja, ka visi viņu slavinošie stāsti nav bijuši veltīgi un apsteidza visu iespaidīgo atlētu plejādi, tādējādi ne tikai uzvarot vienā sezonas posmā, bet arī kvalificējoties šī gada Olimpijai.

Otrajā vietā palika Sedriks Makmilans, bet iepriekšējā posma pirmo divu vietu ieguvēji, Huans Morels un Viktors Martinezs ierindojās divās nākošajās pozīcijās. Veterāns Tonijs Frīmens palika piektais, bet sešinieku noslēdza Brendons Karijs. Tālāk sekoja Freds Smols, Lajonels Bejeke, bet pēdējo vietu dalīja Spānijas atlēts Rauls Karasko un Hosē Luiss Rodrigezs no Kolumbijas.

Šajā nedēļas nogalē norisinājās arī vēl virkne ar citām PRO līgas sacensībām, tāpēc minēsim tikai uzvarētājus. Tajā pašā Arnolda Švarcenegera vārdā nosauktajā turnīrā Fitnesa kategorijā labākā bija Betānija Vagnere Cisternino. Savukārt Omahas PRO turnīrā, Figūras kategorijā uzvarēja Ivana Ivusiča. Turpat, bet jau vīru bodibildingā svarā līdz 212 mārciņām (96 kg) triumfēja Bulgārijas atlēts Dobromirs Delevs. Džoja Hendersone bija labākā Women's Physique kategorijā, bet dāmu bodibildingā, kur sacensības notiek diezgan reti, labākā bija Liza Krosa.

Ernests Flauerss uzvarēja Kolorado štatā notiekošajā "Mile High PRO" pludmales bodibildinga kategorijā, bet Žaklina Abramsa bija labākā Women's Physique. Visbeidzot Kalifornijas PRO turnīrā uz skatuves kāpa tikai Bikini kategorijas dāmas, turklāt arī "Masters" kategorijā. Keita Abatī un Krisija Čina mājās no šī turnīra devās ar uzvarām.

Izmantotie resursi:
IFBB Professional League
Bodybuilding #1 Destination at Muscular...
bodybuilding.com

     [+] [-]

, 2015-05-31 13:03, pirms 9 gadiem
Arnolds var muldēt ko gribi - par vēderiem, par proporcijām, par to, ka viņu laikos tā nebija, taču viņa paša vārdā nosauktajā turnīrā klasiski parādās tas, kas pašlaik notiek bodibildingā.

Ramijs pret Makmilanu ir izteikts masas un proporciju pretnostatījums un ja jau uzvarēja masa, tad tā tam būs būt!

     [+] [-]

, 2015-05-31 13:38, pirms 9 gadiem
Simply_the_BEAST rakstīja: Arnolds var muldēt ko gribi - par vēderiem, par proporcijām, par to, ka viņu laikos tā nebija, taču viņa paša vārdā nosauktajā turnīrā klasiski parādās tas, kas pašlaik notiek bodibildingā.

Ramijs pret Makmilanu ir izteikts masas un proporciju pretnostatījums un ja jau uzvarēja masa, tad tā tam būs būt!
PRO līga ir frīku šovs, tāpēc nenormāla masa vienmēr būs priekšā visām proporcijām un sausumiem.

Turklāt, tāpēc jau arī ir supersmagā svara kategorija izdomāta, bez svara ierobežojuma - lai parādītu cilvēka ķermeņa maksimālās spējas.

     [+] [-]

, 2015-06-02 18:05, pirms 9 gadiem
Bāc. Nevar saprast kur beidzas sports un sākas p.or.no.grāfija.