Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Profesionālā bodibildinga sezonas noslēdzas ar Rokela uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Profesionālā bodibildinga sezonas noslēdzas ar Rokela uzvaru
Ronijs Rokels
Foto: musculardevelopment.com

Aizvadītajā naktī, Kalifornijas štata pilsētā Santabarbarā tika aizvadīts šīs Starptautiskās bodibildinga un fitnesa federācijas profesionālās divīzijas sezonas pēdējais turnīrs – "Ferrigno Legacy Pro", kurā triumfēja Vācijas sportists Ronijs Rokels.

Noslēdzošajā IFBB posmā tika savākts ne tas spēcīgākais sastāvas, jo galvenie rudens cēliena starti pagāja jau pirms pāris mēnešiem, turklāt, kopš iepriekšējā posma pagāja ievērtojams laika sprīdis. Šo apstākļu dēļ, protams, atlētiem ir ļoti grūti noturēt savu labāko formu, tāpēc vadošie sportisti izvēlējās sezonu noslēgt daudz ātrāk.

Tiesa, nevar teikt, ka Santabarbarā notiekošajās sacensībās par uzvarētāju varēja kļūt jebkurš, kurš tikai to vēlējās, jo, lai arī šoreiz iztika bez pirmā lieluma zvaigznēm, konkurence bija gana liela tieši dēļ sportistu vienmērīgās formas.
Par sacensību uzvarētāju kļuva vācietis Ronijs Rokels, kurš pārliecinoši uzvarēja kā salīdzināšanas raundā, tā arī brīvo kustību programmā. Otro vietu ieguva Breds Rovs no Kalifornijas, ASV, bet trijnieku noslēdza Polijas atlēts Roberts Piotrkovičs.

Pēc šīs uzvaras Rokels automātiski nodrošināja sev vietu nākamā gada "Mr.Olympia" sacensībās. Pārējiem gan ir jāturpina cīnīties gaidāmajos turnīros, kur ir jāizcīna uzvara, kas automātiski dods ceļazīmi uz sezonas galveno turnīru vai arī ir jāsakrāj pietiekoši daudz punktus, lai kvalificētos šādā veidā. 2015. gada sezona sāksies, kā jau ierasts, martā, ar pavasara sezonas nozīmīgākajām sacensībām - "Arnold's Classic" turnīru.

2015. gada "Mr.Olympia" sacensībām kvalificējušies atēli

SportistsValsts
Fils HītsASV
Kajs GrīnsASV
Šons RodensASV
Deniss VulfsVācija
Deksters DžeksonsASV
Rolijs VinklārsKriasao/Nīderlande
Esa ObiadsAAE
Muhameds Ali BanūLibāna
Viljams BanūNīderlande
Ronijs RokelsVācija

Punktu ieskaites līderi cīņā par kvalifikāciju 2015. gada "Mr.Olympia"

SportistsValstsPunkti
Stīvs KukloASV11
Džonijs DžeksonsASV7
Roberts PiotrkovičsPolija7
Breds RovsASV7
Viktors MartinezsDominikānas rep.5
Dalibors HajeksČehija5
Huans MorelsASV3
Daniels TotsUngārija3
Kristofers VongsKanāda2
Bens VaitsASV2
Mariuss DonsDĀR2
Freds SmolsASV1
Omars DekardsASV1

Izmantotie resursi:
IFBB Professional League
Bodybuilding #1 Destination at Muscular...

     [+] [-]

, 2014-11-30 17:22, pirms 10 gadiem
Nu baigais Lego klucis