Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Džeksons uzvar Madridē un pārspēj Teilora rekordu

Juris Miņins
Juris Miņins

Džeksons uzvar Madridē un pārspēj Teilora rekordu
Deksters Džeksons
Foto: AFP/Scanpix

Ar Dekstera Džeksona uzvaru noslēdzās Starptautiskās bodibildinga federācijas profesionālās līgas sacensības "Arnold's Classic Madrid". Šis panākums ļāva Džeksonam pakāpties uz otro vietu visu laiku veiksmīgāko PRO līgas bodibilderu sarakstā.

Lai arī pirms nedēļas norisinājās sezonas galvenais starts, "Mr.Olympia", šajā nedēļas nogalē Spānijas pilsētā Madridē sacensības spēja savākt ļoti nopietnu auditoriju, jo tajās, atskaitot čempionu Filu Hītu, piedalījās visi iepriekšējā turnīra vadošie atlēti.

Tiesa, vietu savstarpējais vietu sadalījums bija palicis tāds pats, proti, visiem priekšā bija veterāns Deksters Džeksons, aiz sevis atstājot Šonu Rodenu, Denisu Vulfu un Mamdu Elsbiaju.

Šī Džeksonam bija 23. uzvara profesionāļa karjeras laikā un viņš ar šo panākumu ir izvirzījies otrajā vietā visu laiku veiksmīgāko bodibilderu reitingā, aiz sevis atstājot Vinsu Teiloru. Pirmajā vietā, ar 25 panākumiem, ir leģendārais Ronijs Kolmens.

Tāpat Madridē sacentās dāmas, šoreiz – fitnesa kategorijā un tur, tāpat kā Lasvegasā notikušajā turnīrā, par uzvarētāju kļuva Oksana Grišina.

Izmantotie resursi:
IFBB Professional League