Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Fils Hīts piekto gadu pēc kārtas triumfē "Mr.Olympia"

Juris Miņins
Juris Miņins

Fils Hīts piekto gadu pēc kārtas triumfē "Mr.Olympia"
Fils Hīts
Foto: bodybuilding.com

Ar amerikāņu bodibildera Fila Hīta uzvaru vīriešu atklātajā bodibildinga kategorijā noslēdzās profesionālā bodibildinga sezonas galvenais starts – "Mr.Olympia". Hītam šī bija jau piektā uzvara pēc kārtas.

2015. gada turnīrs tika gadīts ar lielu interesi un nepacietību, jo pēc trīs gadu sīvas cīņas starp Filu Hītu un Kaju Grīnu, visiem gribējās redzēt šī dueļa ceturto kārtu, taču šīs cīņas atrisinājums nāca vēl pirms sacensību sākuma, jo turnīra organizētāji, dažādu iemeslu dēļ, liedza Kajam Grīnam piedalīties "Mr.Olympia" sacensībās. Šis lēmums faktiski nozīmēja uzvaras atdošanu Hītam.

Lai vai kā, bet uz skatuves, tomēr, Filam bija jāiziet un viņš to arī darīja, kur, kā jau prognozēts ieņēma sev pienākošos pirmo pozīciju. Interesantāks bija tālāko vietu sadalījums, jo pēc Grīna izslēgšanas no sacensībām vakanta palika otrā vieta, kuru vajadzēja aizņemt vai nu Šonam Rodenam vai Denisam Vulfam (skatoties iepriekšējo gadu rezultātus), taču notika pārsteigums un otrajā vietā ierindojās veterāns Deksters Džeksons, kurš kārtējo reizi parādīja fenomenālu formu.

Rodens un Vulfs, tāpat kā pirms gada ieņēma, attiecīgi trešo un ceturto vietu. Piektais palika Mamdu Elsbiajs, bet aiz viņa sportisti izvietojās sekojoši – Brenčs Vorens, Rulijs Vinklārs, Viljams Bonaks, Viktors Martinezs un Esa Obiads.

Pievēršoties citu kategoriju uzvarētājiem, svara kategorijā līdz 96 kg čempions arī šogad palika tas pats, t.i., Flekss Luiss saglabāja savas pozīcijas un jāsaka, ka arī lielākajā daļā no pārējām kategorijām čempioni palika nemainīgi. "Men's physique" atkal triumfēja Džeremijs Buendija, sieviešu fitnesā nepārspēta bija Oksana Grišina, bikini kategorijā –Ešlija Kaltvasera. Savukār figūras kategorijā pirmo vietu ieņēma Latorja Vatsa, bet "Women's physique" uzvarēja Džuliana Malakarne.

Izmantotie resursi:
Bodybuilding #1 Destination at Muscular...

  -1 [+] [-]

, 2015-09-20 09:38, pirms 9 gadiem
Skatījos tiešraidē,lielākais pārsteigums viennozīmigi bija Wolfs,tīri tāpēc,ka ļoti sauss,bet ģenētika viņu atstāja tur,kur viņš ir.Fils viennozīmigi labāks kā 2014 ,līdzīgs kā 2013,bet ne 2011,11 gads tomēr bija labākais,lai gan pats teica,ka būs 11 un 13 gada apvienojums,tomēr vairāk uz to 13 gadu,bet visucieņu,izskatījās ļoti labi,midsection beidzot kontrolēts,nedaudz bija jāsmejas,kad uznāca prejudgingā un kādas 3 reizes norādija,ka nav GUT šogad Rodenam kaut kas nebija ar midsection šogad,lejas daļā,viņš tāds ļoti atbrīvojies,pirmo reizi viņam problēmas ar midsection.Dexters kā vienmēr,labāks par Filu nebija,bet kopumā sharp as a blade.Ramy kārtējā reize,kurā problēmas ar conditioning,tas viņam arī liedz būt top3,cerams,ka kādreiz saņemsies.Bet esmu Fila fans tākā esmu ļoti apmierināts ar rezultātu un fils izdarīja šogad mājasdarbu-tika galā ar midsection,malacis!

     [+] [-]

, 2015-09-20 09:41, pirms 9 gadiem
Un par Kai,visi tur bļauj ,ka kai Realolympia,lai gan esmu Fila fans,varbūt nevaru objektīvi novērtēt,bet b*e ,ja Kai nav GUT ,tad es nezinu,viņam midesction ir di**ā bet nu vienmēr jau root for underdog..

  +2 [+] [-]

, 2015-09-20 10:17, pirms 9 gadiem
Industrija var turpinaat pelniiit....

     [+] [-]

, 2015-09-20 13:37, pirms 9 gadiem
Andree rakstīja: Industrija var turpinaat pelniiit....
tas gan. kārtējo reizi pierādījās, ka Olympijā objektivitāti neredzēt