Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Kajs Grīns nepiedalīsies "Mr.Olympia" sacensībās

Juris Miņins
Juris Miņins

Kajs Grīns nepiedalīsies "Mr.Olympia" sacensībās
Kajs Grīns
Foto: bodybuilding.com

Viens no galvenajiem favorītiem uz uzvaru šī gada "Mr.Olympia" konkursā, amerikānis Kajs Grīns nepiedalīsies sacensībās, jo sportists esot nokavējis reģistrācijas procesu.

Kajs Grīns ir viens no pēdējo gadu vadošajiem pasaules bodibilderiem un faktiski uz doto brīdi vienīgais, kurš varētu no troņa gāzt esošo čempionu Filu Hītu. Tomēr, neskatoties uz viņa statusu, Starptautiskās bodibildinga federācijas profesionālās līgas (IFBB PRO) pārstāvji, nav pieļāvuši izņēmumu un, sakarā ar par vēlu iesniegto reģistrācijas formu, sportists netiks pielaists 2015. gada "Mr.Olympia" sacensībām.

Jau iepriekš izskanēja dažādas baumas par to, ka Grīns varētu pats nepiedalīties šajās sacensībās, jo viņš bija palicis kā pēdējais, kurš nebija parakstījis līgumu ar sacensību organizatoriem, taču beigu beigās piekrita arī viņš un likās, ka visi šķēršļi, lai redzētu Fila Hīta un Kaja Grīna duelēšanos, ir noņemti no dienas kārtības, taču Džoma Menjona organizācijā tā nedomāja.

Tiesa, kā stāsta zinoši ļaudis, tad patiesais iemesls Grīna izslēgšanai no sacensībām ir nevis viņa par vēlu iesniegtā pieteikuma anketa vai kādi sportiskie aspekti, bet gan finansiālas intereses. Sportists pēdējā laikā bija strādājis pie savas uztura bagātinātāju līnijas izveides un "Olympia Weekend" šova laikā viņš arī plānoja to reklamēt, tāpēc prasīja no izstādes organizētājiem vietu izstāžu zālē bez papildus maksām (ar domu, ka pats pasākums ļoti daudz iegūtu no Kaja grīna klātbūtnes), taču organizatori nevēlējās piešķirt Grīnam nekādas atlaides un tāpēc arī viņš ilgu laiku neparakstīja līgumu par savu dalību turnīrā.

Jāpiebilst, ka šī ziņa ir ļoti negaidīta daudziem sporta faniem, tāpēc uzreiz ir sākta parakstu vākšana, lai IFBB PRO vadība mainītu savu lēmumu un ļautu Kajam Grīnam piedalīties sacensībās.

"Olympia Weekend" pasākumi, tajā skaitā 2015. gada "Mr.Olympia" sacensības norisināsies šajā nedēļas nogalē, ASV, Nevadas štata Lasvegasas pilsētā.

Kaja Grīna komentārs par notikušo

Izmantotie resursi:
generationiron.com

  -1 [+] [-]

, 2015-09-15 20:49, pirms 9 gadiem
Sudigi,Kajam beidzot jauzvar!