Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Diksons uzvar sezonas otrajā posmā

Juris Miņins
Juris Miņins

Diksons uzvar sezonas otrajā posmā
Čārlzs Diksons
Foto: musculardevelopment.com

Amerikāņu bodibilderis Čārlzs Diksons izcīnīja uzvaru Sentluisā notiekošajā Starptautiskās bodibildinga federācijas (IFBB) profesionāļu līgas otrajā posmā svara kategorijā līdz 212 mārciņām (96kg).

Dienvidkarolīnas štatā dzīvojošais Čārlzs Diksons bija labākais gan salīdzināšanas, gan brīvo kustību kārtā, līdz ar to viņa uzvara bija tikai loģiska. Tiesa, jāatzīmē, ka Sentluisas PRO turnīrā nepiedalījās virkne ar vadošajiem šīs kategorijas atlētiem, kas neapšaubāmi atviegloja Diksona ceļu uz pjedestāla augstāko pakāpienu, jo sezonas pirmajās sacensībās, "Arnold's Classic", viņš ieņēma vien piekto vietu.
Jāpiebilst, ka, tāpat kā visās citās kategorijās, arī 212 mārciņu kategorijā katra PRO līgas posma uzvarētājs iegūst tiesības startēt rudenī notiekošajā "Mr.Olympia" turnīrā, kas ir bodibildinga sezonas galvenais starts.

Otrajā vietā svara kategorijā līdz 96 kg palika Tomass Andersons, bet trijnieku noslēdza Fredijs Makrejs III. Interesanti, ka šajās sacensībās
Interesanti, ka šajās sacensībās pārsvarā piedalījās ASV sportisti un no visās kategorijās startējošajiem vien četri atlēti bija no ārvalstīm.

Bez vīriem, kuri sacentās bodibildinga vieglajā kategorijā, Sentluisā startēja arī dāmas, kuras sacentās divās kategorijās. Fitness-bikini sacensībās par labāko kļuva Brenna Martineza, bet skaitliski vislielākajā konkurencē, "Women's Physique" par uzvarētāju kļuva Otumna Svansena.

Izmantotie resursi:
IFBB Professional League