Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Latvijas vadošais riteņbraucējs Skujiņš komentējis valsts lēmumu iesaldēt finansējumu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas vadošais riteņbraucējs Skujiņš komentējis valsts lēmumu iesaldēt finansējumu
Toms Skujiņš. Foto: Māris Vancevičs

Latvijas vadošais šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš sociālajā tīklā "Twitter" īsi izteicies par Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) pieņemto lēmumu par valsts finansējuma apturēšanu viņam, kā arī tenisistei Aļonai Ostapenko un citam riteņbraucējam Kristam Neilandam.

"Trek-Segafredo" pārstāvošajam Skujiņam šomēnes netiks izmaksāts februāra mēneša pabalsts 300 eiro apmērā.

Kā jau ziņots, februāra sākumā Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša paziņoja, ka tiem, kuri startē vienās sacensībās ar agresorvalstu pārstāvjiem, ir jāliedz valsts finansējums. Tolaik viņa uzskatīja, ka tādi sportisti arī jāizslēdz no Latvijas izlases, taču pēcāk šis uzstādījums, domājams, tika mīkstināts.

Izmantotie avoti:
https://twitter.com/Tomashuuns?ref_...

  +1 [+] [-]

, 2023-03-10 16:03, pirms 2 gadiem
Perfekta reakcija. Lai veicas Tomam.

     [+] [-]

, 2023-03-10 17:03, pirms 2 gadiem
Respect Skujiņam, kas tā vietā, lai sāktu gāzt samazgas, pasaka, ka nauda nenosaka patriotisma līmeni. Žēl, ka Čakša nekļuva par veselības ministri. To nozari viņa vismaz saprot un pārzin.

     [+] [-]

, 2023-03-10 19:22, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Respect Skujiņam, kas tā vietā, lai sāktu gāzt samazgas, pasaka, ka nauda nenosaka patriotisma līmeni. Žēl, ka Čakša nekļuva par veselības ministri. To nozari viņa vismaz saprot un pārzin.
Tu esi stipri atpalicis - šodienas deputāts pārzina jebkuru nozari, kur partija liks tur strādās (ar vienādām sekmēm).

     [+] [-]

, 2023-03-10 20:20, pirms 2 gadiem
Nesaprotu kāpēc šiem sportistiem tiek maksāts pabalsts,jo viņi visi ir profesionāli kas saņem algas vai prēmijas.Tā paša Ostapenko,kas karjeras laikā ir nopelnījusi gandrīz 10 miljonus,kam viņai tie 300 eiriki ,labāk to atdot jauniešiem ,kādai sporta skolai.