Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

''Twitter'' čalas pēc zaudējuma: šoks, kritika, pateicība Dārziņam un Daugaviņam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Twitter'' čalas pēc zaudējuma: šoks, kritika, pateicība Dārziņam un Daugaviņam
Latvijas hokeja izlase. Foto: LOK/Edijs Palēns/LETA

Šodien pēc Latvijas izlases zaudējuma ar 2:3 pret Dāniju Pekinas ziemas olimpisko spēļu hokeja turnīrā astotdaļfinālā dažādi viedokļi bija lasāmi arī sociālajā tīklā ''Twitter''. No šoka par sniegumu trešajā periodā līdz diskusijām par paaudžu maiņu un pateicību par laiku valstsvienībā Laurim Dārziņam un Kasparam Daugaviņam.

Latvijas hokeja izlase šodien ar 2:3 zaudēja Dānijai Pekinas ziemas olimpisko spēļu hokeja turnīrā. Agrajā rītā izlasei sekoja līdz līdzjutēji Latvijā, kuri neskopojās ar savu viedokli dalīties sociālajā tīklā ''Twitter''.

Izlases treneris Harijs Vītoliņš uzreiz pēc spēles pauda, ka bijuši pietiekami daudz momenti, lai spēli novestu līdz panākumam.

Tikmēr LTV studijas eksperts Oļegs Sorokins bijis visai šokēts par to, kas redzēts izlases izpildījumā trešajā periodā.

Vairākums izlases fanu kritizēja tās komandu par demonstrēto sniegumu. Tiek pat pieprasīta kompensācija par trim agrajiem rītiem.

Bija arī līdzjutēji, kuri pateicās hokejistiem par demonstrēto šajā turnīrā.

Citam sociālais tīkls ''Twitter'' devis sajūtu, ka hokejs Latvijā brūkot.

Tomēr visvairāk apspriests Laura Dārziņa un Kaspara Daugaviņa paziņojums par karjeras beigām valstsvienībā. Bijuši gan pateicības vārdi par karjeru izlasē, gan tvīti par kārtējo hokeja paaudzi, kas neko nav sasniegusi.

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

  -1 [+] [-]

, 2022-02-15 10:51, pirms 2 gadiem
Nakuj

  +5 [+] [-]

, 2022-02-15 10:53, pirms 2 gadiem
tur nu patiešām daudz "zinātāju" ir izteikušies Daugaviņam kkas ar fizisko formu jau pāris gadu nav kārtībā. Kad viņš pēdējo reizi kko ir iemetis? Dārziņam jau gadi, cik tad ilgi vēl spēlēt? Piekrītu, ka paaudžu maiņa ir nokavēta! Slovākiem divi 17-gadīgie spēlē, mēs pat 20-gadniekam Ozolam neuzticamies... Nekas jau sliktāks nebūs! Tāpat visi raudāja, kad 2-x aizgāja Ozoliņš, Ņiživijs, Irbe, Tambijevs utt. Lai būtu izaugsme, jāspēlē Somijas, Zviedrijas, Šveices līgās, nevis "jāsildās" Rīgas Dinamo! Tagad tie visi, kuri aizgāja no Dinamo uz Somiju un Zviedriju, lai pierāda sevi tur! Ja paliks tur arī uz nākamo sezonu (ja kāds ar viņiem gribēs pagarināt līgumus) tikai tad var cerēt uz izaugsmi! Bet Dinamo jāspēlē jaunajiem talantiem un tiem, kuriem karjera iet uz norietu.

     [+] [-]

, 2022-02-15 10:54, pirms 2 gadiem
Kādreiz hokeja skatīšanās bija svētki tagad tās ir bēres

     [+] [-]

, 2022-02-15 11:11, pirms 2 gadiem
Man 2004.g. Pč laikam bija pēdējais čempis uz ko es cerēju, ka LV kautko var hokejā izcinit. Taču sapratu, ka nekas nebūs. Nu jau 20 gadus, skatos bez lielas ceribas, kā parastas rajona čempionāta spēles. Nu nav un nebūs.... neesem mēs slovēņi, leiši, norvēģi, kuriem ir uzvaras gēns...

  +1 [+] [-]

, 2022-02-15 12:06, pirms 2 gadiem
gunnars rakstīja: Man 2004.g. Pč laikam bija pēdējais čempis uz ko es cerēju, ka LV kautko var hokejā izcinit. Taču sapratu, ka nekas nebūs. Nu jau 20 gadus, skatos bez lielas ceribas, kā parastas rajona čempionāta spēles. Nu nav un nebūs.... neesem mēs slovēņi, leiši, norvēģi, kuriem ir uzvaras gēns...
Bet čīkstētāja gēns, ka nekā nav un nebūs, tas gan ir labi attīstīts.

  +5 [+] [-]

, 2022-02-15 12:09, pirms 2 gadiem
Kāpēc ir jācitē kaut kādi tviternieki, ja tepat SC komentāru sadaļa ir pilna ar ekspertu vērtējumiem?!

     [+] [-]

, 2022-02-15 23:28, pirms 2 gadiem
Lai rakstītu un interesētos kas izlaisei notika un kādēļ nospēlēja tik slikti 3. trešdaļu, labāk uzrakstīt twitteri.
Kādēļ man kā fanam jālasa tas ko es pats varu atrast 1-2minūšu laikā, bet neuzzinu visu galveno? Ja sportisti brauc par nodokļu maksātāju naudu (labi no spēlētājiem mazāk prasās tos komentārus, ja jau ir 3+ treneri) tad lai kompetentākais atskaitās un nevis kko amerikāņu gaumē(viņi gan šovu uztaisa kur ir % ūdens, gan arī normāli momentus un sīkumus pārrunā pēc spēles, kā mums Sorokins beidzot ir sācis) , bet normāli-pa faktam.

Tā'dēļ jau ir mums te dīvāna experti un baumas, kad speciālisti (hokeja un žurnālistikas) nevar normāli izdarīt savu darbu.