Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Gobērs norāda uz iespēju noslēgt karjeru Francijas izlasē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gobērs norāda uz iespēju noslēgt karjeru Francijas izlasē
Rudī Gobērs. Foto: FIBA

Francijas izlases basketbolists Rudī Gobērs pēc izcīnītā sudraba Parīzes olimpiskajās spēlēs komentārā neskaidri izteicies par savu nākotni valstsvienībā, paužot, ka, iespējams, arī viņam tā bijusi pēdējā reize kopā ar to.

Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā sestdienas vakarā finālā mājiniece Francija atzina ASV pārākumu. Francijas rindās tika sakopotas valsts lielākās basketbola zvaigznes, taču ne visas guva vērā ņemamu spēles laiku.

Viens no tiem bija Rudī Gobērs. Turnīra gaitā viņš iedzīvojās savainojumā, un kopumā vidēji nospēlētajās 14 minūtēs vi Gobērs guva 3.3 punktus, izcīnīja četras bumbas zem groziem un atdeva vienu piespēli. Pēc izcīnītā sudraba viņš ne noliedza, ne apstiprināja, ka, iespējams, jau aizvadījis pēdējo spēli valstsvienībā.

''Neskatoties uz vilšanās sajūtu, esam lepni par sevi un izbaudīsim šo brīdi. Dažiem kā Nando de Kolo un Nikolā Batumam šī bija pēdējā reize ar izlasi. Iespējams, arī man, kas to lai zina,'' pēc iegūtā sudraba teica Francijas viens no zināmākajiem basketbolistiem.

Gobēram šīs bija trešās olimpiskās spēles. Ja Gobērs vēl nezina, vai turpinās karjeru izlasē, par savu gaitu noslēgšanu jau paziņojis pieredzējušais Batums.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-210453-...

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Esi meistars - trāpi skaitli!

     [+] [-]

, 2024-08-11 16:47, pirms 2 mēnešiem
Par Vembiju nav ko runāt, bet kad Lesort tevi izkonkurē- ir vērts aizdomāties

     [+] [-]

, 2024-08-11 17:09, pirms 2 mēnešiem
Vai ta Sūdijs vakar finālā piedalījās?

     [+] [-]

, 2024-08-11 17:11, pirms 2 mēnešiem
vienkārši Anatolijs rakstīja: Par Vembiju nav ko runāt, bet kad Lesort tevi izkonkurē- ir vērts aizdomāties
Nu nevar viņš spēlēt kopā ar Vembiju.Gobērs no groza apakšas nevar iemest.Griežās uz riņķi bezjēgā un neko jēdzīgu nedara.Vembijam uzreiz jāspēlē no perimetra. Lesorts vismaz kaut ko jēdzīgu dara.
Tad vēl brīžiem jāspēlē kopā ar Kulibali kurš ir trešais numurs un uzbrukums nekāds.