Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Kozlovskis: ''ASV un Serbijas pusfināls, iespējams, bija labākā spēle OS vēsturē''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kozlovskis: ''ASV un Serbijas pusfināls, iespējams, bija labākā spēle OS vēsturē''
Foto: FIBA

Latvijas tiesnesis Mārtiņš Kozlovskis, kurš Parīzes olimpisko spēļu turnīrā tiesāja trīs ASV spēles, ieskaitot pusfinālā pret Serbiju, komentēja konkrētā mača kvalitāti un ASV spēlētāju uzvedību pie lieliem mīnusiem. Tāpat viņš plāno ierāmēt noķerto foto ar viņa sarokošanos ar Lebronu Džeimsu.

Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā pirmo reizi Latvijas vēsturē strādāja divi tiesneši - Mārtiņš Kozlovskis un Gatis Saliņš. Sarunā ar portālu ''lasi.lv'' abi atskatījās uz pieredzi Parīzes spēlēs, Kozlovskim lielu vērību pievēršot pusfināla mačam starp Serbijas un ASV izlasēm. Tajā amerikāņi atspēlēja nozīmīgu deficītu, uzvarot tikai galotnē.

''Šī bija, iespējams, labākā spēle olimpisko spēļu vēsturē. Pat Kevins Durents izteicās, ka tā bija viņa smagākā spēle. Sajūtas arēnā nekad neaizmirsīšu,'' teica Kozlovskis, kurš vērsa uzmanību arī tiesāšanas niansēm šajā spēlē. ''Sarežģīta spēle, kurā neviens negaidīja, ka Serbija spēs tik ilgi turēties vadībā. Labi, ka tiesneši iznākumu neizšķīra, un to izdarīja spēlētāji. Kad amerikāņi bija lielos mīnusos, kritiku nevarēja just. Viņi ir ļoti profesionāli komunikācijā, un ar to atšķiras no dažām Eiropas valstīm. Uzklausa, ieklausās, veselīgas sarunas. Ar to absolūti nebija problēmu. Teiktu - viena no komandām, ar ko visvieglāk komunicēt.''

Kozlovskis tiesāja ne tikai Serbijas un ASV pusfināla spēli, bet arī abu komandu grupu maču. Vienā no tās spēles foto tika piefiksēts brīdis, kurā viņš sarokojas ar Lebronu Džeimsu. Kā tiesnesis norādīja intervijā, šis foto tiks ierāmēts un nolikts mājās redzamā vietā.

Izmantotie resursi:
https://lasi.lv/par-svarigo/sports/...

  -4 [+] [-]

, 2024-08-17 11:30, pirms 4 nedēļām
Cilvēks laikam maz basketbolu OS skatījies.

  -1 [+] [-]

, 2024-08-17 11:47, pirms 4 nedēļām
Es gan redzēju spēli, kur Kozļiks ar brigādi tendenciozi pietiesāja melnādainajām NBA zvaigznēm, nesaskatot nostaigātas epizodes un nefiksejot piezīmes. Jebkuram spēlētājam būtu patīkami komunicēt ar soģiem, zinot, ka būs izteikta bijība un labvēlība no tiesnešu puses. Kauns Kozļik, kauns!

     [+] [-]

, 2024-08-17 11:56, pirms 4 nedēļām
Noteikti nē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2024-08-17 12:18, pirms 4 nedēļām
Līme rakstīja: Es gan redzēju spēli, kur Kozļiks ar brigādi tendenciozi pietiesāja melnādainajām NBA zvaigznēm, nesaskatot nostaigātas epizodes un nefiksejot piezīmes. Jebkuram spēlētājam būtu patīkami komunicēt ar soģiem, zinot, ka būs izteikta bijība un labvēlība no tiesnešu puses. Kauns Kozļik, kauns!
Nevajag skatīties spēles pālī, tad tādas redzes problēmas nebūs.

     [+] [-]

, 2024-08-17 12:21, pirms 4 nedēļām
hiro1005 rakstīja: Noteikti nē
Tad liecien piemērus, es personīgi uz sitiena neaceros spēli, kas būtu tik rezultatīva un līdzīga.

     [+] [-]

, 2024-08-17 12:41, pirms 4 nedēļām
Spānija vs ASV Pekinas spēlēs, manuprāt, bija labāka

     [+] [-]

, 2024-08-17 12:43, pirms 4 nedēļām
D-Mob augšāmcēlies rakstīja: Cilvēks laikam maz basketbolu OS skatījies.
Es domāju ka noteikti ir skatījies un atbild par bazāru !
Es personīgi ļoti cieši esmu sekojis pēdējos gadus 30mit un varu teikt ko noteikti TOP3 šī spēle noteikti iekļaujas ... Tālāk jau var diskutēt par niansēm visādām kamdēl TOP1 vai TOP2

  -1 [+] [-]

, 2024-08-17 13:03, pirms 4 nedēļām
Bet Kozlovskis savu nelaimīgo slāvisko uzvārdu vfajadzētu samainīt uz latvisko 'Āženieks' !

     [+] [-]

, 2024-08-17 13:39, pirms 4 nedēļām
Noteikti nebija, pat tuvu nebija.. Vispār nevienu brīdi nebija šaubu par ASV uzvaru, pat pie -17..

  +1 [+] [-]

, 2024-08-17 14:19, pirms 4 nedēļām
Cilvēkiem ir īsa atmiņa. Jautājums ir kādas spēles vīrs vērtē?
Ja tikai ar ASV piedalīšanos, stāst ir cits, bet tāpat ar ASV piedalīšanos, ticu, ka ir bijušas interesantākas spēles. Bet tās tā pat kā šī pēc 4, 5 gadiem, būs aizmirsusies.
Neatceros vai tas bija fināls vai cita spēle, un pret ko ASV spēlēja, bet reiz Kidam bija jāiemet spēles beigās sodiņi, lai noturētui ASV vadībā... tad nu, šī točna nav vienīgā spraigā spēle kaur ASv varētu izkrist...

Tāpat ticu, ka ir spraigas un interesantas cīņas arī starp citām izlasēm, bet kā jau minēju, tās atminā parasti nepaliek...

  +1 [+] [-]

, 2024-08-17 15:49, pirms 4 nedēļām
Protams, ka adekvāto basketbola fanu viedokļi par pašu labāko spēli var atšķirties, tas ir pilnībā normāli. Man personīgi ASV Serbijas mačs arī ierindojas visu laiku OS TOP 1. Cita lieta, ka mūsu tautietis tiesāja šo spēli, darīja to lieliski un mēs varam lepoties, cik daudz ir Latvijas basketbols sasniedzis pēc tam, kad Latvija atguva neatkarību no padomiskās fašistijas okupācijas.

     [+] [-]

, 2024-08-17 17:19, pirms 4 nedēļām
Nu 20 gadus atpakaļ arī bij interesants pusfināls OS,kur Argentīna pārspēja ASV.Toreiz Argentīnai tikpat labi,kā tagad Parīzē amerikāņiem Karijs,spēlēja Džinobilli.

     [+] [-]

, 2024-08-18 00:33, pirms 4 nedēļām
Nu kā izklaide,plezīrs varbūt bija viena no labākajām,tas gan.Bet ne jau kvalitātes ziņā,1.puslaikā aizsardzība nekāda.Un nu vismaz 2 nozīmīgas tiesnešu kļūdas bija par labu amerikāņiem.

     [+] [-]

, 2024-08-18 00:35, pirms 4 nedēļām
Kļūdas bija gan tiesnešiem.