Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Karmelo Entonijs: "Ja es būtu Teituma vietā, tad būtu dusmīgs"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Karmelo Entonijs: "Ja es būtu Teituma vietā, tad būtu dusmīgs"
Džeisons Teitums. Foto: Mickael Chavet/Zumapress.com/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs un trīskārtējais olimpiskais čempions Karmelo Entonijs izteicies, ka valstsvienības treneri izrīkojās negodīgi ar vienu no šīs vasaras ASV izlases basketbolistiem Džeisonu Teitumu.

Jūnijā NBA čempiona titulu Bostonas "Celtics" rindās izcīnījušais Teitums Parīzes olimpiskajās spēlēs laukumā izgāja četrās no sešām ASV izlases spēlēm. Pret Puertoriko viņam pa desmit punktiem un atlēkušajām bumbām. Finālspēlē pret Franciju Teitumam 11 minūtēs divi punkti un trīs atlēkušās bumbas.

Entonijs izteicās: "Acīmredzams, ka komandā bija komunikācijas problēmas. Treneris [Stīvs Kers] varēja [Teitumam] pateikt, ka "tu būsi vienpadsmitais vai divpadsmitais spēlētājs". Tas būtiski izmainītu basketbolista gatavošanos spēlei. Ja es būtu Teituma vietā, tad būtu dusmīgs, jo ar tādu CV kā viņam, nosēdināt viņu rezervē, īsti nepaskaidrojot lomu komandā, nav taisna rīcība. Turklāt tev jāapvalda savu sarūgtinājumu, jo esi nacionālās televīzijas uzmanībā."

"Jaunajiem basketbolistiem būtu vēlams šo gadījumu uzmanīgi aplūkot un saprast, ka, lai kāda arī tu esi zvaigzne, lai kāda ir bijusi tava statistika, arī tu vari tikt iesaistīts līdzīgās problēmsituācijās," piebilda desmitkārtējais NBA Zvaigžņu spēļu dalībnieks.

     [+] [-]

, 2024-08-19 04:53, pirms 4 nedēļām
hehe, tjipa Karmele kaut ko pacēlis ir...

     [+] [-]

, 2024-08-19 09:46, pirms 4 nedēļām
Nu varbūt Teitumam nav tik liels EGO, kā Entonija kungam, lai iespringtu par tādām lietām. Teitums jau ir dabūjis NBA un Olimpisko spēļu titulus. Cik NBA tituli ir Entonija kungam, lai spriestu par nesautīgiem komandas spēlētājiem? Es domāju, ka normāli būtu, ka Teitums šo visu ņemtu kā motivāciju, lai dominētu nākamajā sezonā NBA un paņemtu otru titulu. Un nākamajās Olimpiskajās spēlēs jau būtu līderis, jo vecie uzbrucēju pozīcijas spēlētāji jau vairs nebūs - ne Lebrons, ne Durants.