Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokross Stelpē: divu dienu garumā LK, junioru un amatieru čempionāts

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Motokross Stelpē: divu dienu garumā LK, junioru un amatieru čempionāts
Toms Macuks. Foto: Jānis Asaris

13. un 14. augusts Stelpē būs īpaši karsts. Divu dienu garumā Stelpes mototrasē būs vērojams ļoti aizraujošs motokross.

Sestdien tiks aizvadīts Latvijas kauss, Latvijas kauss dāmām, kā arī Latvijas junioru čempionāts motokrosā. Cīņā par godalgām metīsies 25 dažādu ieskaišu piloti. Pirmais starts jau plkst. 10:20.

Otrajā dienā tikmēr tiks sadalītas godalgas Latvijas amatieru čempionāta ietvaros. Uz starta dosies 16 klašu braucēji. Četras klases atvēlētas kvadriciklistiem, tik pat blakusvāģu ekipāžām, bet pārējās solo braucējiem. Pirmais starts paredzēts plkst. 11:20.

Abiem sacensību seriāliem tas būs jau piektais posms šosezon. LK un junioru čempionāta ietvaros tas būs arī pēdējais etaps, kamēr amatieriem pēcāk būs vēl posms septembra ievadā Stendē.

Ņemot vērā klašu daudzumu un to, ka divās dienās tiek praktiski apvienoti četri sacensību seriāli, uz starta varētu doties vairāki simti pilotu. To starpā būs arī vadošie piloti ne vien no Latvijas, bet arī Baltijas.

Sezona strauji tuvojas izskaņai un tas nozīmē, ka jau pavisam drīz tiks kronēti jaunie čempioni. Cīņa Stendē būs ne vien aizraujoša, bet arī ļoti sīva, tāpēc arī skatītājiem būs ko izbaudīt.

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT