Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokross ir neparedzams - šoreiz Latvija spiesta izlaist Eiropas Nāciju kausu

Juris Grīns
Juris Grīns

Motokross ir neparedzams - šoreiz Latvija spiesta izlaist Eiropas Nāciju kausu
Foto: motokross.lv

Latvijas motokrosa jaunā paaudze tik nozīmīgajām Eiropas Nāciju kausa cīņām, kuras jau šajā nedēļas nogalē bija paredzētas Čehijā, gatavojās laikus – tika nokomplektēts sastāvs un veikti sagatavošanās darbi. Taču, kā jau visi zinām, šis sporta veids ir neparedzams un viens neveiksmīgs brauciens var visu mainīt. Diemžēl tā noticis arī šoreiz, spiežot Latvijas komandu izlaist dalību šī gada Eiropas Nāciju kausā.

Lai gan paši sportisti un izlases pārstāvji ļoti vēlējušies piedalīties sacīkstēs, šoreiz nekas cits neatlika, kā pieņemt lēmumu cīņas izlaist. „Šodien tika izlemts nestartēt, jo sestdien, Baltijas čempionāta laikā divi sportisti guva mikrotraumas, sasitumus, kuri liedz braukt un šonedēļ uzsākt treniņus -nedēļu ir jāatpūšas. Tādēļ izlēmām, ka labākais variants ir atteikties no sacīkstēm,” atklāja izlases vadītājs Fīlips Kempelis. Lai gan sarūgtinājums jūtams, mūsu sportistu veselība, protams, ir pirmajā vietā.

Motokross nudien ir sporta veids, kas notikumus spēj mainīt ik mirkli. Kā piemēru noteikti var minēt aptuveni pirms mēneša notikušo negadījumu, kas no trases noņēma arī Pasaules čempionu MX2 klasē – Džefriju Herlingu, iedragājot sportista izredzes iekļūt savas valsts Nāciju izlasē. Skaidrs ir viens, negaidītas traumas var skart ikvienu – pat čempionus.

Kamēr izlaižam Eiropas Nāciju cīņas, joprojām turpinās aktīva gatavošanās šīs sezonas grandiozākajam notikumam, kurš par mītnes zemi izvēlējies tieši Latviju – Nāciju čempionātam motokrosā, kas uz mūsu Ķeguma „Zelta Zirga” trasi 27.un 28. septembrī atvedīs visus pasaules spēcīgākos motokrosa meistarus. Taču līdz tam vēlam veiksmīgu veseļošanos mūsu sportistiem un turam īkšķus turpmākajās cīņās!

Izmantotie resursi:
Motokrosa komisija

  +1 [+] [-]

, 2014-08-19 10:50, pirms 10 gadiem
Nu tad veiksmi Keguma!
Cerams ka cepjam grandiozu planu
izardit mkrosa pasauli!
Pareizi ir! Pasaule naks pie mums brunosimies cik var!

     [+] [-]

, 2014-08-20 01:13, pirms 10 gadiem
Visi uz Ķegumu tādi motokrosa svētki vēl nebūs redzēti =) Atbalstīsim savējos ar karogiem un taurēm lai redz ka mēs lepojamies ar saviem braucējiem!