Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro izcīna 22.vietu Francijas GP

Karro izcīna 22.vietu Francijas GP
Matīss Karro
Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Pasaules motokrosa čempionāta Francijas GP sacīkstēs 22.vietu MX1 klasē izcīnīja Matīss Karro, savukārt MX2 klasē tikmēr 24.vietu ieguva Roberts Justs.

Uzvaru MX1 klasē svinēja Brazīlijas Lielās balvas ieguvējs un kopvērtējuma līderis Antonio Kauroli (Itālija). Uz goda pjedestāla stājās arī Gotjē Polēns (Francija) un beļģis Klemāns Desals.

Karro pirmajā braucienā izcīnīja 21.vietu, bet otrajā finišēja deviņpadsmitais, tomēr summā iznāca 22.vieta. Kopvērtējumā Matīss Karro saglabā 20.pozīciju, tikai divus punktus atpaliekot no Augusta Justa. 45.vietu kopvērtējumā ieņem Ivo Šteinbergs.

Tikmēr MX2 klasē, pateicoties uzvarām abos braucienos, Francijas GP triumfēja Džefrijs Herlingss no Nīderlandes. Otro un trešo vietu ieņēma francūži Dilans Ferandiss un Kristofs Šarljē.

Latvijas pārstāvis Roberts Justs pēc pirmajā braucienā nopelnītās 19.vietas otrajā mēģinājumā palika 23., kas summā ļāva ieņemt 24.pozīciju. Kopvērtējumā līderpozīcijas ir jau minētajam Herlingsam, bet Roberts Justs ieņem 37.vietu.

Slovēnijā MX3 klases sacensībās uzvaru svinēja mājinieks Klemens Gerčars, kurš arī kļuva par jauno kopvērtējuma līderi. Līdzšinējais favorīts austrietis Matiass Valkners Orehovas trasē finišēja tikai sestajā vietā. Uz goda pjedestāla Slovēnijā stājās arī čehs Františeks Smola (kopvērtējumā devītais) un igaunis Gerts Krestinovs (kopvērtējumā trešais).

Izmantotais avots:
Youthstream - Dreams Factory

     [+] [-]

, 2013-06-10 09:51, pirms 11 gadiem
pēc traumas vēl nav atguvies