Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Masa: "Alonso izraisīja šķelšanos "Ferrari" komandā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Masa: "Alonso izraisīja šķelšanos "Ferrari" komandā"
Felipe Masa un Fernando Alonso. Foto: Motorsport.com

Bijušais F1 pilots Felipe Masa atzinis, ka ar Mihaelu Šūmaheru viņam savulaik bijušas tuvas attiecības, kamēr Fernando Alonso nosaucis par savu sarežģītāko komandas biedru karjeras laikā.

Brazīliešu autosportists F1 čempionātā pavadīja 15 sezonas. Astoņas no tām Masa brauca spēcīgajā "Ferrari" vienībā. Vienu sezonu bija izdevība startēt kopā ar Šūmaheru, bet piecus gadus viņš bija Alonso komandas biedrs. Tāpat vairākas sezonas tika pavadītas līdzās Kimi Raikonenam.

Masa pēdējos gadus piedalās "Stock Car Brasil" seriālā, kamēr Alonso turpina startēt "Formulā 1".

"Vispirms jāsaka, ka viņš bija lielisks pilots," runājot par Alonso, intervijā poļu medijam "Swiatwyscigow" pastāstīja Masa. "Tur neko nevar daudz piebilst. Bet komandas iekšienē ar viņu strādāt bija grūti. Patiesību sakot, komanda it kā šķēlās divās daļās. Beigās tas nenāca par labu kopējam rezultātam. Es tobrīd nejutos pietiekoši spēcīgs, lai komanda manī ieklausītos. Tas bija diezgan smagi. Tomēr arī šajā procesā varēja kaut ko iemācīties."

Jautāts, vai Alonso bija "sarežģītākais" komandas biedrs, ar kuru kopā startēts F1 čempionātā, brazīlietis neslēpa: "Neapšaubāmi".

Sportists arī atceras kopā ar Šūmaheru pavadīto laiku "Ferrari" komandā.

"Mihaels bija lielisks pilots, ja vērtē to, kā viņš strādāja, bet mēs arī bijām ļoti tuvi komandas biedri," saka Masa. "Man ļoti paveicās, ka biju daļa no šīs pieredzes."

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

     [+] [-]

, 2023-01-31 22:50, pirms 2 gadiem
Alfonso ir ļoti labs pilots bet toksiska personība, Mc Laren bija kkas līdzīgs..visur skandāli, diemžēl bet tā ir. Katrā ziņā, tādā vecumā un F1, cepuri nost.

     [+] [-]

, 2023-02-02 13:16, pirms 2 gadiem
Vitinka rakstīja: Alfonso ir ļoti labs pilots bet toksiska personība, Mc Laren bija kkas līdzīgs..visur skandāli, diemžēl bet tā ir. Katrā ziņā, tādā vecumā un F1, cepuri nost.
Vai uz darbu ej draudzēties vai pelnīt naudu? Arī darba kolektīvā "draudzēšanos" vienmēr atlieku otrajā plānā, jo primārais ir darbs. Šīs atieksmes dēļ kolēģi mani ciena un vadība atalgo.

F1 ļoti labi parāda, ka komanda ir vairāk kā piespraudīte, komandas biedrs ir lielākais konkurents. Tas tā ir vienmēr bijis un būs.