Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''McLaren'' noslēdz vairāku gadu līgumu ar ''Monster Energy''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''McLaren'' noslēdz vairāku gadu līgumu ar ''Monster Energy''
Publicitātes foto

F-1 komanda ''McLaren'' vienojusies par nozīmīgu sponsorēšanas līgumu ar enerģijas dzēriena gigantu ''Monster Energy''. Šis paziņojums nozīmē to, ka pēc 14 sezonām beigsies ''Monster Energy'' sadarbība ar ''Mercedes'' F-1 komandu.

Tiek ziņots, ka ''Monster Energy'' un ''McLaren'' noslēguši daudzgadu līgumu, kura rezultātā no 2024. gada sezonas uz braucēju Lando Norisa un Oskara Piastri ķiverēm, sacīkšu kombinezoniem, cepurītēm un dzērienu pudelēm (iepriekš ar Coca-Cola zīmolu) būs redzams atpazīstamais "M" logotips.

Lai arī ''Monster Energy'' pārtrauks sadarbību ar ''Mercedes'', tiek ziņots, ka Hamiltons ir noslēdzis personīgu sponsorēšanas līgumu ar ''Monster Energy''. Paredzams, ka šī sadarbība turpināsies, neraugoties uz to, ka sadarbība ar ''Mercedes'' beigsies.

''Monster Energy Company'' priekšsēdētājs un viens no izpilddirektoriem Rodnijs Sakss: "Mēs vēlamies izteikt sirsnīgu pateicību ''Mercedes'' Formula 1 komandai un jo īpaši Toto Volfam par sadarbību, kas ilga vairāk nekā desmit gadus un kuras laikā mēs kopā svinējām lieliskus panākumus. Novēlam komandai veiksmi turpmāk."

"''Monster Energy'' lepojas ar to, ka kopā ar ''McLaren Racing'' sāk šo jauno posmu savā F1 ceļojumā. ''Monster'' koncentrējas uz līdzjutēju pieredzi un sadarbību ar pasaules klases komandu un tās elites braucējiem, lai dalītos savā aizrautībā ar F1 globālo auditoriju. Kopā ar Lando un Oskaru mēs plānojam patiešām aizraujošas programmas un esam sajūsmā, ka no 2024. gada varēsim doties kopīgās sacīkstēs."

''McLaren Racing'' izpilddirektors Zaks Brauns piebilda: "Mēs priecājamies no nākamās sezonas apvienot spēkus ar ikonisko ''Monster Energy'' zīmolu. ''Monster'' koncentrējas uz sportistu godināšanu, izmantojot drosmīgas idejas un radot satriecošu saturu, tāpēc nevaram vien sagaidīt, kad varēsim izpētīt idejas un atrast jaunus veidus, kā iesaistīt un izklaidēt mūsu fanus."

Atgādināsim, ka nesen kļuva zināms, ka "McLaren" komanda turpinās izmantot "Mercedes" ražotos motorus arī F1 čempionāta jaunajā ērā, kas iestāsies 2026. gadā. Abas puses parakstījušas jaunu līgumu līdz 2030. gadam.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2023-11-29 20:59, pirms 5 mēnešiem
Coca Cola pieder 20% Monster Beverage kam pieder Monster Energy. Principā nekas nemainīsies 😉