Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Alfa Romeo" apstiprina jauno F1 komandas vadītāju

Juris Grīns
Juris Grīns

"Alfa Romeo" apstiprina jauno F1 komandas vadītāju
Alesandro Alunni Bravi. Foto: Motorsport.com

F1 čempionāta komandu "Alfa Romeo Racing" šogad vadīs Alesandro Alunni Bravi, tika oficiāli paziņots šodien.

Bravi var lepoties ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi motoru sportā, bet jau kopš 2017. gada viņš strādā "Sauber". Kā zināms, komanda jau vairākus gadus, atbilstoši sponsorēšanas līgumam, čempionātā startē ar "Alfa Romeo" vārdu.

Līdz šim Bravi bija "Sauber" rīkotājdirektors un šo amatu saglabās arī turpmāk, paralēli uzņemoties komandas vadītāja pienākumus.

Iepriekšējos gados "Alfa Romeo" komandu vadīja Frederiks Vasērs, kurš bija arī komandas izpilddirektors. Jau pirms kāda laika par jauno izpilddirektoru kļuva Andreass Seidls, kurš pievienojās no "McLaren". Bravi darbosies viņa pakļautībā.

Šogad komanda pēdējo sezonu nesīs "Alfa Romeo" vārdu, jo nākamgad Itālijas autoražotājs vairs nebūs tās galvenais sponsors. Sastāvā turpinās startēt Valteri Botass un Guanju Žou.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...